WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 September 2008

berbuka di kinrara golf club

Alhamdulillah mmg rezeki kitorang la petang semalam berbuka buffet di kinrara golf club nie...petang smlm bro aku call ajak buke sama2...dia la belanja...x kose la kan aku nak kuar duit tuk makan buffet2 yg mahal nie....kebetulan plak aku mmg xde plan pon nak masak sbb stok makanan tuk dimasak dah abis kan...alang2 bro aku nie dah ajak...pelagi cpt2 aku kol aby tanya dia sampe umh kol baper...hehehehe rezeki jgn ditolak!!!

Disebabkan golf club tu dokat bonau ngan umh aku so kitorang pon melenggang kangkung je la nak sampai ke sana....x sampe 3 mins dah sampe...sambil2 nunggu mak2 n adik2 aku yg lain kitorang berposing sat la kat dlm perkarangan club tu...nie kali ke-2 la aku mkn kat sini..tahun lepas pon makan gaks..bro aku nie gaks la yg belanja...

Buffet kat sini 1 kepala rm32.00 dewasa...dak kecik x silap rm22 kot..x ingat la plak kan...sbb bukan aku yg tukang membayo nyer...org pon x ramai nak berebut2 ke apa...fud2 nyer ala2 leh tahan je la...x berapa variety sgt kotttt....ntah la nampak cam byk..tp xde sgt yg aku berkenan..best lagiks buffet kat ikea..murah pon murah..tp maknannyer marveles!!!!

Aqil plak baik je aritu...mmg la kalo bwk aqil pi mkn xde la menduga kesabaran sgt nak melayan kerenah dia..kebetulan smlm dia duk baik je sbb ada pakcik2 dia yg berjanggut dan berjambang...aqil nie mmg la gerun benau tgk org2 yg ada janggut nie otomatik dia akan terpaku je..x gerak2...senang aku & aby mkn...kasik je dia mangkuk ngan sudu sonyappp terus!!


so layantzzz je la eh!!!!!

4 tukang karut:

Ayong said...

awat aqil..terpegun tgk pak janggut??? :)

wansteddy said...

ada sejarah itam ke aqil dgn pak janggut? wakakaa... bagusla anak nk dok diam2 je time makan.. xde la tekanan nk layan dorg smbil tgu turn mkn lak...
ps: brapa rege bufet kat ikea tu?

yantz-yeem said...

heheeh...aqil nie mmg takut tgk org2 yg ada janggut2 nie...nanti2 ada ms leh arr wat n3 pasal janggut nie...aqil kalo nampak org berjanggut/ berjambang cam nak hantu je gaya nyer!!!

wan: buffet ikea tu 15.90 je...pi la try sedap!!!

wansteddy said...

gilos murah! 15.90 1kepala dewasa ke budak2? aku nak gak pegi..tp masa suntuk, mie bnyk kije..huhu