WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

16 September 2008

Habissss sudah....

Habissss sudah stok2 barang2 dapo tuk minggu nie....so camner nak masak boke kang?satu benda pon yilekkk dah abisss ok!!!!!

Tgk la minyak masak pon dah tinggal2 serdak...nak goreng ikan pon x lepass!!!
Tgk plak dlm fridge..salu mmg penuh ngan tupperware isi udang la..sotong la..daging la..ayam la...ikan la...tapi smue nyer dah abis..yg tinggal hanya la tupperware kosong!!!so apa nak masak???
Sayo2 pon tinggal tomato je.....huhuhuhu....
Salu kan bahagian nie full ngan tupperware yg isi segala mcm!!!buah2 la...vitagen la...yogut aqil la...tapi nie mmg dah kosong sgt kan????
Aiyakkk!!!telo pon abisss!!!nampak sgt la peti ais aku nie dah kosong benauuu!!!tunggu mintak diisi je....
Nampak nyer arini ajak aby buke kat umh mak aku je la...kalo x pon buke kat luor....pastu kena singgah pasaraya checkers nak top up beli barang2 dapo nie smue...kalo x naya nak sahur apa plak esok kan????

so layantzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

PuteriSatu said...

alahai zan...kena pi tesco or care4 tu untuk penuhkan isi perut freez tuh...hiks...

p/s ~ tak join tadarus Puspanita JPN ke zan...???

yantz-yeem said...

mula2 join tadarus tu..pastu half way je..sbb grup nak bc tu kejap ada,,kejap xde...so mls nak teruskan...akak gerenti every yr join kan?

wansteddy said...

kesimpulannya kne beli kt luo la rini... masak2 dgn saki baki lauk je mcm xberbuka la nnt kekeke.... ucapanku harini: selamat bersoping! ngehngehngeh...