WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

12 August 2008

aqil dah mula memanjat....

Aqil nie baru skg mama tgk dah cam lasak skett...dah beso dah byk akal dia tau...skg dia dah suke beno memanjat meja la...kusi la...kabinet tv la...adeiii penin mama melayan kerenah dia....gambo2 nie mama amik smlm...konon nak amik gambo aqil sebanyak mungkin sbb arini mama dah kena o/station...so nnti windu leh la tgk gambo aqil kan....
tetiba duk snap2 gambo dia..dia plak wat hal nak memanjat side table tu...bukan men laju & pro nyer dia panjat...x takut langsung!!!!
nie step kedua plaks...dia naik kan kaki sebelah sambil jelir2 kan lidah....aqil mmg suke sgt jelir2 kan lidah camtu...ntah apasal ntah la....

Step ke-3...dah berjaya naik atas meja tu...masa nie mama dah marah2 ckp hep...hep...sbb mama takut sgt kalo dia terjatuh ke apa...

step ke-4...yeya!!!dia dah berdiri...masa nie duk tersengih2 konon bangga la dah berjaya panjat meja tu....

ha..yang nie wat mama cuak...dia boleh nak melompat2 konon mcm nak terjun ke bwh...tgk la kaki dia dah sipi2 kat hujung meja tu....adeiiii wat jantung aku berdegup je...start masa nie ayah dah marah2 aqil suh turun....
nie plak cam gaya nak nyanyi lagu negaraku le plaks...tegak je berdiri....
Ha masa nie aqil dah start protes..suh ayah diam...sbb ayah duk bising2 suh turun dia x mo turun....
Alih2 dia duk wat muke seposen cmnie...sbb ayah dah cubit kaki dia...tu yg duk pegang je jari kaki tu..sakit agak nyer kena cubit ngan ayah.....
pastu sedih je...konon nak mintak simpati la tu....

Ala.. cian nyer anak mama nie....ayah marah eks....tu yg monyot je....xpe la ayah marah kejap je....pasnie kawan balik ngan ayah k!!!!!

so layantzzzz je la eh!!!!!!

1 tukang karut:

farah amoi said...

lorrr...yantz...tuh aqil x jatuh ke main kat meja tu
daNi dah berapa kali tersungkurand jatuh terduduk
risau gak

tu dia ehhh...nape biarkan aQil geget sapai camtu skali...?
lebam tu
adoii...sakit...pedih oooo


hehehe
darwisY pon aritu pandai plak dia kulum menatang chupa chup tu...
maklum le masa wedding spupu dia aritu
dia nampak ramai rakan se-angkatan dia yg dok geget benda tu
dia pon cuba skali le...
abis merah gg nye