WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

25 February 2014

DIET ATSKIN- Induction weeks....

Yosssshhhhh!!! aku skg tgh mengugel mengumpul info2  tentang diet ATSKIN...sebelum nak melangkah untuk memulakan diet ni byk benda yang kita kena paham apa yang perlu kita makan dalam tempoh induction weeks...selalunya induction weeks berlangsung selama 2 minggu ke sebulan....so sebelum nak mulakan diet kena ada minggu orientasi...ala2 cam nak masuk U or asrama le plaks....hehehehe

Minggu Induksi ni sgt penting kena patuhi..kalo terlanggar or terbabas mmg sia2 lah diet kita tu...so sgt PENTING okeh!!! mmg kena patuh betul2 jgn main langgar jek...kena bersedia dengan penuh azam dan kuat daya tahan lah kiranya....

okes nie aku copy dari group FB kelab diet atskin ...serius aku mmg teruja sangat nak try diet nih...boleh la korang baca tuk tambahkan ilmu sebagai permulaan untuk tempoh induksi okeh!!!


Minggu depan baru aku nak start...sempena azam baru di bulan march...harap2 la aku cekal dan tabah dalam mengharungi diet atskin nih...doakan aku berjaya yea kengkawan...sekarang aku tgh nak list kan beberapa barang makanan basah untuk preparation next week...so bila esbox dah penuh ngan makanan2 diet baru la ada semangat nak mulakan diet hehehehehe....

Target aku nak turun dalam 8-10 kg jek!!! nak dapatkan balik berat ideal...walopun kengkawan aku ckp badan aku skg dah ok...tapi aku tetap x suka...sbb aku tahu badan aku ni lemak di sana sini....so diri sendri pun dah rasa susah hati bila badan tak maintain cam zaman anak dara dolu....

so jom kita berdiet!!! :)


so layantzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

Heldamelissa said...

ko pun terjebak ker? aku tak de laa ter pun...sekadar nengok2 kawan2 aje...aku masih biasa lagi..eheheh