WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

01 August 2012

PONEY warehouse sales yg H$#p%HHHHHH!!!


Yossssshhhhh!!!!Aku baru je balik dari Jualan Gudang si Poney Money nih....kesimpulannya pada sesapa yg rse baru pasang niat  nak pi tu...aku nasihatkan x payah ler pegi yeaaaa....kesian pada korang2 yg mana dok jauh2 tu...membazir wit minyak, wit tol n kederat korang je bulan poser nih....aku yg  xposer ni pun...UPPPPSSSSS kantoi sudah...pun rse fenat giler ke sana!!!!

Aku rse Poney ni satu company yg Gah le jugakkan di Malaysia nih...takat nak wat jualan gudang depan opis tu pikior le panjang2 dulu baru nak buat...apa lah salahnya letak khemah ke kat depan opis tu pastu letak le baju2 tu semua susun elok2...ni dah le kat kedai bwh tu aje..sempit ya amat...kat situ lah nak bayar, nak pilih baju, nak beratur...adeiii tu belum lagi berhempas pulas dgn pirana2 Cha Ya Alip Nga yang sungguh buas!!!!

Siyes la...sgt2 crowded!!!! harga aku x jmpe pun yg murah pun....kata harga dari RM5!!!! paling murah aku nampak RM9!!! baju aku rse kalo betul2 pilih mmg dapat le yg cun2...masalahnya nak pilih pun x boleh...sempit berasak2!!! ishhhhhh nyesal pi sana bayo parking 80sen pastu kuar dgn tangan kosong!!!!

Rase2 la aku xde nya nak repeat kot...maha kedekut le poney ni...hampeh lah....so review aku...sales poney kali ni mmg x best + hampeh!!! sekian....jgn le pegi...kalo korang nak pi gaks sukatik!!!


so layantzzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

erk...nampak gaya cerita cam mmg hampeh...kita pun tak mau pegi la kalo gitu, igt balik ni nak singgah leno punyer warehouse sale je.

Erna said...

ish x best bunyinya...
thanks utk review awak yantz...
br plan nk menyinggah.... cancella..

Rose Khadijah said...

saya ade amik gambar td kak..mls lak nak buat entry..hmm hampehgasssss kan sale cenggitu..

cikceriacorner said...

xpe kak..xde rejeki..maybe ada hari lain..hehehe..ari lain bleh aku join plak..hehehe

Anonymous said...

tak best..buat penat jer g..parking kene rm2.. berebut dengan org yg tak sambut raya tu (cxxa)..pastu bau tak mandi buat pening kepala...baju mahal tak mcm yg diiklankan.tempat sempit la sgt2..baik beli kat jusco..pergi buat penat jer...tak berbaloi.nak bayar pun susah n tak sistematik.pendek cite mmg tak puas ati.tak sesuai dgn iklan yg mcm gah sesangat jer....balik dengat tgn kosong n terus g jusco balakong.terubat sikit sakit ati nie...hehe

as said...

ye ke kak yan..wa baru nak paksa shah g sane...baru bace komen kt shopping n sales pun semua komen tak best...tak jadi la wa nak g...

Anonymous said...

huhu baru igt nak g arini.... baik lagi sales yg kat sogo last year kot