WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

15 August 2012

berIftar dgn vaoucer FREE di restoran arab Naab

 Yosssshhhhh!!! amboi2 dah ujung2 poser ni asyik berbuka di luar rumah je kitorang nih....hehehhe alhamdulillah rezeki dpt mkan free lagiks....!!!

 Kali ni kita pi berbuka jauh nun di bandar KEY ELL!!!! bukit bintang yo!!! dah lama x jejak kaki ke bukit bintang ni...mmg kalo xde apa2 hal aku mls nak ke sini sbb tau je lah...bandar bukit bintang ni antara tempat yg padat + sesak + parking mahal nak mamps!!!!

 Tapiiiiiiii....disebabkan kitorang dpt vaoucher FREE dari belas ihsan tmpt keja aby...maka nak tak nak kena gaks gunapakai voucer tu...kalo tak rugi!!! ko mampu ke nak makan kat naab ni kalo bufet bulan posernya mencecah RM80+++???? uhhhh gigil wo nak kuar duit semata2 nak mkn kat sini...lebih baik aku guna tuk shopping lagi afdal!!!!

 Cam biasa la tmpt keja aby kan sama ngan abg ipar aku...so aku mkn ngan family kak yong aku...naik satu keta jimat dan cepat!!!

 Kitorang parking kat pavilion!!wah kena sebut pavi gaks tu..ye lah aku cam jakun sket sbb ramai blogger yg mengwar2kan kehebatan diorg dah jejak kaki ke pavi nih!! bagi aku biasa je la kot...sama je cam shopping compleks yg lain..bezanya tempat shopping ni untuk org2 yg berduit lah....cam aku ni x berduit hanya mampu park kat pavi yg mencekik darah tu :( hahahaha!!!!

 Actually x jln2 pun dlm pavi tu sbb gara2 nak kejar masa tuk berbuka...bantainya kang xde lauk camner??hahaha giler psiko!!! okes kitorang sampai kat restoran NAab ni kui 7 camtu la...lps tu bangla ye..bukan pak arab pun! suh kitorang posing2 dlu sementara diorg wat preparation kat atas....

 so ni lah gambo2 posing2 tu semntara nak melantak...so kitorang naik tingkat 1 utk menyantap!!!

 giler byk toi makanan nya!!! aku mkn sepinggan pun dah x larat!!! nasik aje dah ada 6-7 jenis kot...dgn ayam yg pelbagai, daging kambing, daging lembu, salad nya yg macam2...adoiii nak termuntah aku nak mkn semua...

 bwh ni lauk pauk yg aku amik dannnnn x habis di makan pun !!! nampak je sikit..tapi bila dah mkn senak perut wehhhhhh!!!!

 haaaa...ni lah kaki2 yang makan byk!!! giler byk anak2 buah aku ni mkn...berrepeat2 yo!!! giler lahhhh....sama lah cam org yg pakai baju cekelat tu!!!! perghhhhh nak fensan tgk dia mkn tau!!!


 okes ni adalah gambo voucer FREE tu....syurga rse bila mkn x perlu kuar satu sen pun!!! hahahaha

 semuanya ada 7 voucer...budak2 mkn FREE!!!! untung le si aqeef melantak x hengat!!selagi org x benti makn selagi tu lah dia mengunyap..nyum..nyum..nyum!!!


 Okes dah kenyang kita pulang ke pangkal jalan....singgah jap ke Farenheit...kat situ kan ada brands outlet...dpt le rembat apa yg patut...


okes tu je la jln2 berbuka tuk minggu terakhir berposer...rse2 nya pasni dah xde kot nak mkn free lagiks hehehehe....

so layantzzzz je la eh!!!

3 tukang karut:

mariaariffbaby.com said...

beshnya..untung dapat voucher free.

selamat hari raya darl

update la pic raya :)

cikceriacorner said...

wow..bestnye..dpt makan free..hehhehe

maya amir said...

tak penah makan kat restoren arab.. heheh.. tapi teringin gak.. tapi kena sediakan ongkosnye dulu..hahaha.. mahal kan? tapi portion die hidang tu mmg banyak gile kan..