WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 July 2012

Pakej MURAH ke Gold Coast Morib

 Yosssssshhhhh!!! hari tu aku kan dah BERJANJI akan bongkarkan cara-cara nak mendapatkan pakej MURAH bercoti-coti ke Gold Coast...so hari ni aku x berapa bz so meh aku bagitau korang camner nak dptkan pakej Murah n berbaloi nih...


 Selain Groupon yang tgh wat promotion skg nih...Maybank pun ada gaks wat Promotion tuk sambut hari jadi kita....spesel tuk birthday kita je...


So korang boleh pilih mana2 yg sesuai la... kalo kat Groupon skg offer RM 188 kan murah sikit la dari Maybank Kard..Maybank punyer pakej RM218.Tapi ada keistimewaannya...Pakej yang ditawarkan oleh Maybank agak menarik...tapi depends kat korang lah ye nak pilih yang mana...sbb member aku cakap...kalo Maybank members ni layanannya agak bagus sikit..x tau le mana2 pun sama kot... cara nak booking pun senang bangat!!korang juz kol aje Gold Coast Morib punyer No tel : 03-31981028..dan bgtau korang nak pakej harijadi maybank kard members...bgtau le tarikh harijadi korang bileeee....pastu dpt no booking, simpan nombor tu untuk diberi masa chek-in...masa nak check-in baru bayor gune Kredit card...tu aje...senangkan???

Okes ni yang Maybank Offer tuk sambutan Hari jadi punyer pakej :-

Exclusively for Maybankard Cardmembers
Malaysia • Indonesia • Singapore
  1. Birthday Package Promotion for RM218 nett (NP: RM 756)

    Includes: 2D1N stay in Studio Suite with attached Jacuzzi, Buffet Breakfast and Dinner for two, Theme Park ticket for two, a birthday gift with 1/2kg cake & certificate for participating in The Malaysia Book of Records.

    kelebihan maybank punyer pakej ialah dpt Cake FREE + Hadiah hari jadi + cert malaysian books of records...ok tak????

    Address:
    Gold Coast Morib,
    PT 294, Kawasan Kanchong Laut,
    Morib Beach,
    42700 Banting, Selangor.
    Tel. no.: 03-3198 1028
    Website: www.goldcoastresort.com.my

    Terms and Conditions:
  2. Promotion valid until 31 December 2012. Prior room reservation is required and subject to availability.
  3. For Birthday Package Promotion, proof of IC is required & Cardmember's birthday has to fall on the day of check-in or one day before/after.
  4. Not applicable for eve of festive seasons and public holidays.
  5. Offers cannot be exchanged for cash or used in conjunction with other promotional programs, offers and discounts.
  6. Payment must be made using Maybankard MasterCard, Visa Credit or Debit Card.

okes kat bwh ni Groupon punyer offer plaks....

GENERAL
  • Stay period: Sep 3, 2012 – Oct 31, 2012.
  • Bookings must be made between Jul 6, 2012 – Oct 28, 2012.
  • Min. 10 days prior booking required. Bookings subject to availability.
  • Amendments must be made at least 7 days prior to confirmed booking date.
  • May buy and use many. Combine Groupons for longer stay.
  • Max. 2 adults and 2 children aged 12 and below per room.
  • ATV or motorised bicycle ride operates from 5pm - 7pm only, subject to weather and tide conditions.
  • Rate is inclusive of applicable taxes and service charges.
  • Printed Groupon voucher required at check-in.
  • See the rules that apply to all deals.

INCLUDES
  • 1x buffet breakfast for 2 people.
  • 1x buffet dinner for 2 people.
  • 2x theme park entry tickets.
  • 1x 5-min ATV Ride for 2 people.
    OR
    1x motorised bicycle ride for 1 person. 

DOES NOT INCLUDE
  • Transportation to Morib, Selangor.

ADD-ONS (payable to hotel)
  • Stay for child aged 12 and below: Free
  • Breakfast for child aged 12 and below: RM15 per meal per child.
  • Dinner for child (aged 12 and below): RM25 per meal per child.
  • Theme park entry tickets for child aged 12 and below: RM20 per child.
  • 25% off 10-min beach ATV or motorised bicycle ride within the resort (RM15)

BLACK-OUT PERIOD
  • Sep 8, 2012 
  • Sep 15, 2012 
 
SURCHARGES
  • Sep 22, 2012 – Oct 31, 2012 (stay Sun – Thu): RM50 per room per night.
  • Sep 22, 2012 – Oct 31, 2012 (stay Fri – Sat, eve of public holidays, public holidays, and school holidays): RM100 per room per night.

HOW TO BOOK (book early to avoid disappointment)
Call 03-3198 1028 or email reservation@goldcoastresort.com.my with your:
  • Name
  • Contact number
  • Email address
  • Number of guest(s)
  • Preferred date(s) of stay
  • Groupon voucher code
  • Groupon security code
  • Attached Groupon
 Amacam???mana satu pilihan di kalbu??? 2-2 ok kan??? so selamat bercuti-cutian!!!!

Note : Birthday aku jatuh di bulan poser...nampak gayanya kalo aku beli kena pi bolan poser la..tapi breakfast ngan dinner convert ke bersahur n berbuka poser...mmmm rasa2 nak pi ke taK????agak2 mesti time berbuka makanan nya byk n sedap2 kan??? hehehheeh....


so layantzzzz je la eh!!!!



1 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kena jadi member kat maybank dulu ke?atau kalo kita ada akaun mbb dah leh booking vacation ni, birthday kita bulan Sept, so leh la nak pi...cam best je, mahal sikit kalo berbaloi ape salahnya dak?