WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

25 July 2012

Hytex ware house sales kembali!!!

Yossssshhhh!!!! Hytex warehouse sales kini kembali...jom pakat2 shopping bju raya boleh...baju rumah boleh...baju jalan punnn boleh...tak tau la tahun ni camner kan..kalo tahun2 yg lepas ada yg ok ada yg tak ok...tapi so far aku pi mmg puas ati la...

so kat bwh ni details nya eh!!! yang x besh sbb buat sales ni mse bulan poser...huuhuu...letih gak nak jadik pirana yg buas hehehehe...

Until 12 August 2012

Hytex Hari Raya Warehouse Sale

There is a sale EVERY WEEKEND!
6 Days ONLY:
21 & 22 July 2012
4 & 5 August 2012
11 & 12 August 2012
Brands Offered
Disney
Looney Tunes
Winnie the Pooh
Issue
and more
Time
10am – 6pm
Location
Dewan Serbaguna MPS
Jalan E3/13

so layantzzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita dah pi minggu lepas, kalo dan minggu ni nak repeat balik, tapi rege baju tahun ni mahal sikit dari last year, tapi kualiti still the best, sila la kira dulu total rege b4 bayar, sbb kita punyer deme terlebey charge RM25...hu...hu...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yantz, kena tukar status "diari hidup kami sekeluarga...mengisahkan tentang diriku & anak2 comel tercinta aqil darwisy dan nur ardini qalesya" dah kena tambah nama anak lagi sorang...

selamat bershopping..