WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

27 January 2012

rindu....

Yosssshhhhh!!! kesian toi kat diri aku nih...teringin sungguh nak updet citer pasal baby aqeef...nak sgt citer ttg perkembangan dia skg...nak sgt letak gambar2 dia kat sini...nak sangat!!!tapi apa bley buat...work station aku xde line intenet...kitorang masih lagi status  ' MENUMPANG 'di bangunan sendiri...huhuhuhu...xde rumah yg kekal untuk didiami...kesian kan?

ni pun dok masih menumpang meja kengkwan yg ada line intenet...mn yg ada kosong kitorang gune...tu pun nasib lah...kalo smue ada kat opis mmg xde can la nak menepek melayan intenet....

ok lah nak luahkan tu jek...act rindu nak jenguk blog kwn2 yg lain...tapi mase sgt terhad...nak lepaking lama2 pun x leh...huhuhuhu...ni pun sekadar updet bodo-bodo jek...


so layantzzzz je la eh!!!

1 tukang karut:

Rai said...

patutla lama ko senyap...aku pun actually ada certain page je boleh masuk..ada yg tak boleh..internet kena block..huhu..