WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

01 December 2011

start kerja tapi rasa bersalah sgt-sgt nih....

Yosssshhhhh!!!! perghhhhh dah lama kan x updet blog...harini aku baru masuk opis selepas 3 bulan bercoti bersalin....hwaaaa...hati harini ada rasa sedih n rindu pun ye kat baby aqeef...tapi nak wat camner kan???dah kena naik keja terpaksa le pi keja...x leh gaks dok umh lama2..kang jadik pitam..sbb jiwa x serumpun utk menjaga anak2 sepenuh masa...hahahah camno tu???

harini 1st day kat opis baru @ putrajaya...gilos mmg pelik toi opis baru nih...byk tul pintu nak masuk...pening n konpius gaks...masuk pintu sini leh kuar pintu sana...hahahaha...so sampai2 je kat opis komputer x berpasang,...komputer aku masih di stor!!!huhuuhu...so aku set up komputer...intenet plak xde...so kena tggu org BTM dtg..tapi aku lom kol lagiks...sbb org BTM xde...huhuhu bosang!!!

patutnya aku nak umumkan keputusan pengundi contest mamypoko hari tu...tapi nmpknya x dpt gaks buat sbb komputer xde tenet...sowi lah yea kpd pengundi yg menunggu result tu...harap maafffff sangat2...kat umh aku mmg x leh on laptop langsung!!!sbb ramai pengacau...dah cuba bwk lari laptop masuk dlm bilik still anak2 kaco...payah toi....

harap2 aku leh settlekan nama pemenang minggu depan...aku pun mmg x sabar nak aktif berblog gaks ni...byk benda nak citer huhuuhu....okes x leh lama2 sbb ni komputer kwn...so daaaaaaa


so layantzzzzz je la eh!!!!!

3 tukang karut:

Wansteddy Tales said...

bile la ko nk ubah kaler font ko ni. dah le kaler kelabu. background pula kaler itam. berpinau mata aku nk baca. ini namanya entry tidak mengundang tau tak hahaha... dah xde keje tu bkn nk lepak lama2 kat meja aku. dok la menepek kat visual yg gelap gelemat tu. pening aku! sep bek xde asap kuar berkepul2. kot x jadi cam dudk kat rumah hantu dah. hahahha

rara pinkmafia said...

selamat berkerja.

Puteri Satu said...

selamat datang ke ofis baru.. patutla nampak tadi.. :) sama ina kewangan naik keje hari ni gak..