WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

16 August 2011

Menang!! peraduan Dumex Dugro Complete Nutri

Yossssshhhhh!!!!alhamdulillah rezeki terlekat menang peraduan Dugro Complete Nutri untuk tahun ni....tahun lepas join gaks tapi x bernasib baik utk menang ...huhuhuh...apa2 pun aku bersyukur walopun x menang hadiah utama ( padahal mmg berangan n berharap nak menang reno dapor)...dapat saguhati tuk 100 penyertaan pun ok lah kan....syukur!!!rezeki tuk anak2...dapat lah habuan stok Dumex FREE selama 6 bulan...leh la jimat sket..maklum le anak2 aku ni sebulan 8 pek susu sorang tau!!! jgn x cayer yea...aqil n dini mmg kuat minum susu...bengkok gaks nak membeli susu je tiap2 minggu...okes nak tgk senarai nama pemanang leh KLIK kat SINI...tahniah pada semua yg menang!!!waaaaaaahhhh jeles lah sape yg menang deco dapur bersama eric tu...jeles...jeles....ni jeles tuk menaikkan semnagat act!!!hehehe bersaing secara sihat!!!...

* x sabar nak dpt susu free ni..bila nak sampai ke umah ni???hehehehe


so layantzzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

lieyalatif said...

tahniah yantz!!! mmg betol laaa...tahun ni tahun rezeki ko...sume contest ko masuk menang..at least saguhati pun dpt....bagus betol...semoga bertambah murah rezeki ko yeak yantz!~

mysha said...

Wah ini beTol2 reZeki rAMdhan ni kak.. dah klo 6 buLan susu fRee, mmG jimAt sGtla kak...

Rai said...

gila ko yan..memang semua contest ko masuk ko menang ke yan.. apa resepi kejayaan..hehehe..murah rezeki sungguh..

rusna wana said...

tahniah yan- rezeki anak2 tu..smoga selamat bersalin dan dipermudahkan smuanya..

wanie said...

wah tahniah yantz...best nye menang stok dumex 6 bulan...jimat2...

Alin Marlini said...

congrats...rezeki tu..

-Sharleenz- said...

wah menang lagik.. murah rezeki ko... 6 bln susu pree jimat gileeesss wooo... tahniah!!