WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 July 2011

VOTERS!!!sila check nama ANDA!!!

Yosssssshhhh!!! Contest ' i like nippon ' yang berlangsung di facebook sudah pun tamat..sesi meraih undi pun dah tamat....terima kasih pada smue blogger n facebooker hehehe yg telah sudi mengevote my pic kat nippon!!!doakan yg terbaik untuk saya yea...jasa korang amat2 lah dikenang...so korang check nama kat LIST DI SINI eks....kalo ada mana2 yg tercicir ke jumlah vote kurang or lebih ke...sila lah inform k!!!

okes cabutan akn dibuat selepas Nippon keluarkan nama pemenang iatu selepas 15 Julai ini...so masa tu aku akn wat 3 cabutan siapa yg bertuah menadapat ganjaran RM30...RM20..dan RM10...dun worry kalo aku bernasib baik menang atau pun tewas..ganjaran tetap akan kuberi...okes lah chek it-out yeah!!!Doakan kemenangan saya yuks!!!AMIN...

again!!!tenkiu very2 muchhhhhhh!!!luv uols smue....


so layantzzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

Nisa' Azman said...

dh check dh,name ade dlm list..hehe..^_^

mama tisya said...

ada dlm senarai..hrp2 bertuah:)