WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

13 June 2011

“I like Nippon Paint because…”

  Satu hari aku telah menyuarakan hasrat kepada suamiku untuk mengubahsuai ruang dalaman bilik utama kami....kerana aku sudah bosan dengan warna yang kusam dan perabot yang kurang menarik. Di dalam kepalaku hanya teringatkan iklan Nippon di mana si Blobby yang comel dan cute itu melompat-lompat mencurahkan warna yang pelbagai dan ianya sungguh menarik dan membuatkan aku teruja....dan,,,tidak ku sangka suamiku cuba untuk menjadikan kata-kataku sebagai satu impian yang ingin direalisasikan menjadi kenyataan sempena kelahiran bayi ke-3 kami nanti....

 Aku sungguh terharu apabila suamiku cuba untuk mengubahsuai bilik tidur kami bersama anak sulung kami  semata-mata ingin melihat aku gembira!!!! yang penting mereka mahu melihat aku selesa dan dapat menikmati hari-hariku dengan lebih tenang di kamar sepanjang tempoh aku berpantang...Seandainya suamiku tahu bahawa hanya dengan menggunakan cat Nippon paint pasti aku akan merasa lebih tenang..lagipun aku percaya cat Nippon adalah cat yang terbaik di pasaran dan ianya berkualiti tinggi dan selamat serta tidak memudarat sistem pernafasan.Ianya pasti selamat untuk bayiku juga... Aku juga inginkan kesegaran yang berpanjangan...oleh itu Cat Nippon adalah yang paling sesuai dilatakan di dinding kamar kami kerana ianya mesra alam dan anti kulat!!!
Mmmm...nampaknya suamiku agak buntu pula untuk memikirkan dekorasi di kamar kami...nasib baiklah Mr.Blobby memberikan idea yang bernas!!! Walaupun aku tahu suamiku juga memikirkan aspek keselamatan dan keceriaan di ruang kamar ini...Benar kata mr.Blobby " jangan Risau!!!" cat nippon ada pelbagai warna-warna yang ceria dan menarik...jika pandai pilih warna-warna tersebut akan mendatangkan mood yang berbeza kepada penghuni kamar tersebut...yang pastinya cat Nippon adalah cat yang paling tahan lama..dan ianya anti kusam, bebas dari amonia, tidak mengandungi bau dan yang paling penting cat nippon sangat mudah untuk dicuci.....mmmmm....nampaknya suami ku juga ingin mencuba nasib bersama NIPPON PAINT dan NUFFNANG untuk merealisasikan impiannya menjadi kenyataan!!!


Segalanya mungkin bersama Nippon Paint!!!! bukan sekadar calitan Cat yang hebat...suamiku juga mengidamkan agar kamar kami mempunyai set perabot yang baru demi keselesaanku,...Dengan harapan SURPRISE yang diidamkan itu memenuhi segala citarasaku dan yang pasti aku gembira!! bagiku itu adalah hadiah yang paling terindah seandainya impian nya menjadi kenyataan buatku!!!Melihatkan keterujaan anak-anak untuk melihat kamar kami berubah rupa menaikkan lagi semangat suamiku untuk menyahut cabaran bersama NIPPON PAINT!!! Kami percaya Nippon Paint adalah cat yang terbaik demi kebahagiaan dan keceriaan keluarga kami!!!
 " I Like Nippon Paint because..../ Saya suka NIPPON PAINT kerana....
Tiada cat yang mempunyai pilihan lebih 10000 variasi warna yang lebih cantik, selamat dan menarik yang pernah ku temui...Hanya 1 di Malaysia cat yang dipercayai  yang berkualiti tinggi, Tahan lama, Anti Bakteria dan Mesra alam!!!Lebih praktikal, mudah dicuci dan tidak luntur serta kusam. inilah cat terbaik untuk ' syurga' ku...Kami bahagia, sihat dan ceria dengan renjisan warna warni yang mengagumkan!!! Inilah pilihan kami yang paling BIJAK, MENJIMATKAN dan MEMUDAHKAN...dengan NIPPON PAINT kerja mengecat menjadi mudah dan senang !!!PILIHAN TEPAT, SERASI dan PADAT!!!Percayalah NIPPON  PAINT memang TERHEBAT!!!

mari bersama klik FACEBOOK Nippon Paint Blobbies page

6 tukang karut:

Rai said...

kreatif nya yantz..semoga berjaya!!

Mama Zharfan said...

so creative!! i think u have good chance to win! all the best yer!!!

yantz-yeem said...

rai: thanks...

yantz-yeem said...

MZ: thank u...hopefully lah ...

leyzajamil said...

all the best ye!

yantz-yeem said...

leyzajamil : thanks...