WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 June 2011

GILERRRRR home work belambak!!!!

Yosssshhhh!!! alamak harini dah jumaat wehhhhhh....aku plaks yg riso pasai homework aqil banyak lagi yg dia x siap!!!!mse minggu pertama coti tu mmg aku x bukak langsung beg skolah dia....sbb mmg x sempat nak ke kuantan hari tu kan...ok lah minggu pertama tu aku bg dia rest main puas2 x yah pegang buku...pastu masuk minggu ke-2 terdetik lah hati ni nak tgk ada ke teacher dia bg homework...haaaaa...amikkawwww!!!dlm beg dia ada 4-5 bijik buku yang smuenya ada homework!!!!

bukan sikit homework yg teacher dia suh buat...banyakkkkkkk gilos!!!!!!!ada satu buku tu sampai 12 ms aqil kena siapkan...smlm aku tgk ada baki lagik 5 ms dia lom buat..tu pun aku suh pengasuh kat taska tolong tgk2 kan dia siapkan homework...bila balik aku check amboiii lawonya tulisan aqil nih...betul ke dia yg buat ato pengasuh dia yng buatkan???ok aku kol pengasuh kat taska tye ...ghupe2 nya diorg tolong pegangkan tgn aqil!!!diorg cakap aqil lenguh lah...sakit tgn la nak buat byk2!!!heeeeee...peel sama cam umh gaks dia bawk ke taska eh!!!!

hwaaaa....esok dah sabtu...aku kena concentrate la suh aqil siapkan smue homework dia....byk lagi yg x siap...sori lah kalo aku yg nak kena tolong dia buat...x koser aku...harap2 wikend nie aku x keluar ke mana lah....jgn le ada agenda yg mengajak aku pi mana2 sbb hanya ada 2 hari je aku nak ngajor si aqil nih....huhuhuhu


so layantzzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

mysha said...

huhuhu SLalu giTU, aNak banyaK keJe sKolah meSti maK yang riso kan KAk..dulu maSA shA kecik2 pun giTU..hehehe

wanie said...

budak2 sekarang tadika pun byk homework kan...irfan pun sama..wanie ckp kat dia selagi tak siap homework takleh holiday dan ikut opah dia balik kg..minggu 1st cuti bersungguh dia menyiapkan homework

-SharleenZawawi- said...

wooo manyaknyeeeee homework!!! alah tadika pun dah byk giler homework kan cam daniel ni haaa.. kite pesdey cuti sek dah kumbah beg skolah cek homework... pastu kerah soh buat siap ugut kalo tak siap jgn ikot gi jalan... hahhahaaa...