WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 May 2011

ibu2 di luar sana smuga selamat sejahtera hendaknya....

Yossshhh!!! di kesempatan ini...aku nak ucapkan kepada smue kwn2 blogger yg bergelar ibu tak kira di mana jua anda berada smuga anda bahagia menjadi seorang ibu..adakah anda dikategorikan sbg seorang ibu yang penyayang? adakah atau sebaliknya???smuga anda dikelilingi anak-anak dan suami yang menyayangi dan menghargai anda...AMIN...


untuk ibu ku tercinta PN.Nazirah bt abu othman .... daku sayng kamuk!!!ceeewahhhhh...yea mak aku tau aku sayang banget kat dia walopun aku jarang bg apa2 pun kat beliau...tapi ibu ku sgt2 memahami..jadi lah baginya seorang anak sentiasa menjenguknya pun dah cukup...tak perlu intan berlian..kasut atau henbag...baginya ingatan kita padanya itu sudah cukup besar buat dia bahagia...kalo nak bagi apa2 tu itu satu BONUS buat dirinya tanda kita menghargai beliau...

pssssTTTT act tahun nie aku x bg apa2 pun kat mak aku...huhuuhu...bajet lari sungguh bulan ini...tak pe ibuku seorang yg understanding!!!cayang mak!!!love mak!!!peluk dia kuat2 pun dia dah rasa happy dah hehehehehe....

oh yea pada cik somiku...takkan lupa kot kat bini mu ini??at lis bagi lah intan berlian ke...penat tau jaga anak mu yang 2 org tu...hehehe..tapi sib baik anak2 kita tu baik2 belaka...xde lah memeningkan maknya nih...

ok lah malas nak mengarut panjang2...so tuk smue kaum wanita di luar sana..adik ke kakak ke..amk ke..nenek ke..makcik ke..datin ke.. yang sudah beranak pinak atau tak kira tua atau muda.... 
" SELAMAT HARI IBU!!!!" 

ikhlas dari aku untuk korang smue......muaaaaaaaahhhhhhh!!!!


so layantzzzzz je la eh!!!!!

3 tukang karut:

CuTeMiUt78 said...

eemmmm cam confuse ngan tarikh hari ibu yg bebenornya...selamat hari ibu

BabyIntan said...

Ekeke...'at least bagi lah intan berlian ke!!! Perrr...mau tercekik ur hubby baca nie :D

Happy mother's day to u too ;)

Latest n3: Lagi Gambar ‘Si Comel’!

mariaariffbaby.com said...

selamat hari bu yer awak..