WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

04 April 2011

manja-manjaan di SPA Vila Manja

 Yossssshhhh!!! jumaat aitu aku telah pi menebus hadiah kemenangan yg aku menang kat dlm magazine tahun lepas...takut xpired date aku tebus lah cept2 walopun tempoh yg diberi due nya sampai bulan mei...tapi bila aku pikir2 kan kang keadaan aku yg makin membuyut nie baik aku tebus dgn kadar yg segera....uhhhh menyesal x tebus mse seblum peknen aitu...sebab????

 berSPA nie mkn masa 2 jam lebih...so pakej yg aku dpt adalah bernilai rm770 untuk 2 orang...malangnya aku x leh nak amik pakej yg complete tu sbb aku tgh preggy....aku pi sini bersama ngan kawan aku wan...belanja lah dia merasa berSPA nie..bukan xmo offer member atau adik badik lain...tapi sbb masa x mengijinkan maka aku offer wan je lah...hehehehe..

 mulanya mmg sesat larat la kitorang nak ke sini...sbb x tau jln damai tu kat mana...rupa2nya dekat jek hehehe..biasalah aku ni kan buta jln KL...alhamdulillah sampai gaks...spa nie merupakan sebuah banglo di pingiran kota...mmg nyaman n sejuk je sekitar banglo nie...mmg cun le deco2 dlm dia...amat2 menenangkan pikiran...
 Dari mula aku mulakan treatment sampe habis mmg aku lena tidur...sib baik aku nie tido jenis x berdengkur haaaahahahaa...urutan dia lembut n sgt2 menyedapkan badan..hilang jap lenguh2 n sengal2 di badan...suka sgt!!!! tapi wan lagi best...complete pakej nya...mmg best lah kan...walopun aku nya terapi urutan n facial jek pun dah best sbb terapi nya hampir 2 jam setengah gaks la...tu yg terlena di buai irama muzik yg sgt2 mendamaikan....

 okes masa nie aku dah selesai terapi..wan masih belum selesai..so aku tunjukkan keadaan tempat kitorang wat terapi..
 ni plaks masa dah habis terapi..badan mmg rasa ringan sgt!!!pekerjanya pun baik n ramah tamah!!!nie ialah mis marion..sgt2 baik n frendly...rse cam mmmm boleh GO la ngan beliau...hehehehe...kalo tgk flyers yg dia bg spa nie xde lah mahal sgt pun...ok lah...harga sgt2 reasonable!!!yang pasti layanan sgt2 tip top!!!

 Insyaallah pas aku dah bersalin nnti aku nak dtg ke sini mengurut lagi...sbb miss marion nie dah offer kitorang harga yg lebih murah!!!eeeee....x sabarnya nak memanjakan diri di vila manja ni lagi....

 okes nie dah selesai dah....bayangkan kitorang sampai dlm kui 11.15 camtu...habis treatment kui 230pm!!!perghhhh giler lama.....
so nak balik kita bergambo dulu...so kat bwh adalah aksi gedix wan yea...hahahaha

okes kalo korang leh klik kat laman web http://www.vilamanja.com nie tuk tgk2 n ushar pakej n promotion yang ditawarkan....

alamat tempat yg kitorang pi nie kat sini....

VILA MANJA


Jalan Damai, Kuala Lumpur
Bungalow 41 Jalan Damai, Off Jalan Tun Razak,
55000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan,
Malaysia
Tel: +6 (03) 2161 5418
Fax: +6 (03) 2161 5417 

so layantzzzz je la eh!!!!

12 tukang karut:

Mama Zharfan said...

beshh nya..me memang kaki spa ;)

JOM vote MZ kalau sudi!

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhu..kita mmg ketinggalan komuter
kita tak tahu pun awak pregnant lagi
rasanya perut awak pun dah besar

tahniah yer yang
:D

Halen said...

mcm best je pegi spa ni.. i like spa.. :)

cikceriacorner said...

tahniah...patutla ari tu ko nak cepat2 kuau..hheheh

Sherry said...

yeah I no idea u preggy hehe.. when due.

Sherry said...

so nice of you, belanja your friend. yeah sayang cannot join the spa but is good review for them :D

Sherry said...

ada fb x?

yantz-yeem said...

mz : i know u mmg kaki spa kan?

yantz-yeem said...

maria: hehehe...camner leh terlepas ketapi ni? nway sy baru nak mausk 5 bulan..

yantz-yeem said...

helen " yes spa nie mmg best sgt2...

yantz-yeem said...

ateq: heheheh...kena kuar berdesupdesup

yantz-yeem said...

shery: yeah juz add je my name narizan..nnti i accept u kat fb eh...heheheheh....yeah i mmg suka belanja org hahahaha...