WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

01 December 2010

Menang LAmpu & SPA

Yosssshhhh!!!! dah lama kan x cerita bab menang2 ni???heheheeh...nie aku baru teringt nak cerita...tu pun sebab tetiba kemas laci meja pagi2 tadi ternampak surat kemenangan masa raya haritu...so aku pon pantas le mengambik gambo...yoshhh aku menang tempat ke-4 contest dari majalah impiana...peraduan mase raya hari tu lah...alhamdulillah dapat lampu tajaan SULUR BAYU CRAFT...tapi hadiah nya lom dapat lagiks...dah kol penganjur kata hadiah akn dipos...so kena tunggu je lah...tapi nie dah 2 bulan...mmmmm....dah 3x actually aku kol tye status hadiah nie...kalo dlm minggu nie xde gaks...aku akan kol lagi..sayang la kan dah kita penat2 join contest tu dah tahu menang tapi hadiah nya lom kunjung tiba....tu rase nak geram kan???


Okes yg nie berita masih panas lagiks...aku dpt surat nie minggu lepas...aku join contest dlm majalah HERWORLD bulan oktober aitu...alhamdulillah rsezeki kan...mmg plan nak membuat SPA...akhirnya dapat pakage SPA free dari Vila Manja tuk 2 org....trimas!!!!korang leh bace klik kat gmbo tu rawatan yg bakal aku terima...hehehehe..malas nak taip panjang2x!!
so layantzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah2 yantz...wah rezeki koooooooooooo.....adiah pun grand hah...nanti ko snap yeak adiah tu...aku nak tgk.....berseri2 laa umah kooo ngan lampu baru ...auwww!~

Wansteddy Tales said...

tahniah la untuk ko hahahha... pasni dgn lupa join d grup beli mag bnyk2 :) sekali percubaan terus lekat petanda ko ada ong dgn contest2 mag ni hehe

Cery said...

wahh...bestnye dpt hadiah..tahniahhh..anda mmg bertuah..hihi