WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 April 2011

mama nie cikgu ke???

 
 Yoshhhhh!!!! nak tergelak plaks aku bila setiap kali aku arahkan aqil buat satu benda pastu dia akn tye aku " mama ni cikgu ke???" kah..kah..kah....adakah ghuper mama ko ni cam cikgu wahai anak ku aqil???nak tergolak den...sama gaks le bila aku ajor dia tiap2 mlm...pas abis je sesi belajar dia akn tye soklan yg sama pastu cakap " timacih cikgu!!!" ooooo sweetttttt...so bila aku mengaku yg aku nie cikgu dia ada respect sket kat aku....bagus kan????

oh yea skg tiap2 mlm kitorang dah rotate..kalo mlm tadi aku ajor aqil bce ABC...mlm karang ayah nya punyer turn plaks...kalo aku yg ajor aqil wat home work ayah akan ambil alih tugas ajor aqil bce ABC or 123...cam tu le seterusnya...so??korang kat umah yg ada anak ni spe yg bertanggungjawab memastikan anak2 belajar??? walo penat camner pun 2-2 akan pastikan bg perhatian tuk mengajar anak...kekadg kesian gaks kat ayah sbb penat pastu kena ajor anak plaks..tpi ayah nie garang sket..eh sama gaks cam aku...kalo ayah garang aku pujuk aqil...kalo aku yg garang ayah marah aku balik sbb aku garang ngajor aqil..mmm camno tu???

so layantzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

mariaariffbaby.com said...

huehuehue..
ok la tuh..ada rupe cikgu..
:D

mysha said...

waH meRAsa la aKAk jd cikgu hikhikhik..

aKak, mmg BeBudak akan respEct cikgu diorg lagikan.. tAKut sGt diorg ngan cikgu... pelik tol...

(ceh beria caKap cenggitu, padahal shA dulu pun saMA jer..ekekeke )

Wansteddy Tales said...

makin kacak en aqil ini. tentu teruk dimarahai bonda kuat membebel itu hohoho...