WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 April 2011

MALWARE detectT!!!~thanks BabyIntan!!!

Yosssshhh!!! sabtu mlm aku dpt sms dari partner biz aku gengmama iaitu rose sbb dia suh aku check blog katanya ada MALWARE??? hahahha aku pun x tau MALWARE tu apa...kata nya dia baca dari blog baby intan...mmm tersedak jap aku yg tika itu sdg menjamu nasik lemak daun pisang...gusar le sket bunyi cam seriusss jek....pastu rose sms balik xde le apa sgt sbb baby intan dpt detect yg blog aku ada malware...so korang leh bace link nie yg telah di buat oleh intan...thanks intan sbb byk membantu aku hehehehe...

dan pagi nih aku try nak remove kan malware tu...dan akhirnya setelah di ajari oleh intan malware tu dah pun berlalu pergi dari blog aku...hu3x terpaksa aku removekan link yg telah berjaya didetect penyebab malware tersebut...xpe..link yg aku remove tu sentiasa ada di dlm kepala aku hehehehe....

nway aku byk berjasa pada intan sbb alert pasai nie...act ada byk benda yg aku nak belajor dari beliau..tapi sbb aku nie buta IT ( act malas / x paham ngan coding2 ) sbb tu asyik tergendala jek... hehehehe..so slow2 la yea...kita bertatih dulu...harap2 pasnie smue org leh masuk blog aku yg x glemer ni ngan selamatnya!!!


so layantzzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

cikceriacorner said...

hehehhe..aku pon xtau tu ape..

yg aku tau aku klil HB ko ari2 kalo aku berblogging..heheh

Ida said...

ha'ah la kak...sy pun tak bleh nak bukak blog akak sblm ni..asik kene detect malware tu..virus tu kan..so hr ni br dpt bukak... heheh

Halen said...

ishkkk malware??? sy pun x tau mcmana nk remove benda ni. kt pc selalu je keluar warning pasal malware ni. rasanya ada virus jgk la kot sbb tu pc slow je skang ni huhu

yantz-yeem said...

ateq: ko kena cek gaks teq..aku pun x tau gaks nak cek camno..nnti aku pandai aku ajor ko eks...hehehehe...thanks sbb setia mengklik HB aku hehehe

yantz-yeem said...

daiya: oh ye ke...akk x tau sblum 2 nie...rupa2nya mmg ada virus...sib baik ada super women telah menyelamatkan blog akak hehehe

yantz-yeem said...

halen : tu la...tpi kat pc sy x kuar pun...tpi bila org nak bukk blog sy x leh tu sbb ada virus le tu...

mariaariffbaby.com said...

dear..if blog kita ada signal malware ni..habaq mai tau