WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 January 2011

uwaaaaaaa!!!!

Yossshhhh!!!hari kat luar mendung..2-3 hari ni tghari je ujan...pagi je yg panas sket...mmmm ni lah salah satu penyumbang keja2 memasang tgkap di rumah aku nie mengalami kelewatan sket nak siap....adehhhhhh...ye lah nak tggu simen kering kan baru leh pasang frame aluminium tu...kalo x kering nnti senang le roboh!!!

dah masuk 3 hari proses menyiapkan tingkap nie berlangsung..harini kira complete smue tingkap dah terlopong...so dlm bilik dah le h psng cermin...kat bwh tingkap dapo n 1 bilik kat ats bakal terlopong lagi le nmpk gye nya...hwaaaaa....

dah penat sbnarnya...sbb dah 2 mlm kitorang bekampung kat bwh...dijangka kan esok smue siap la...tapi tu belum lagi nak tacap n psng balik grill...byk lg keja nmpk nya wak nie kena buat....

aku ni mata dah cam panda...nak tdo tpi xde pot nak baring...huhuhu...mata ngantuk ya amat...cpt le kja2 ni settle...kalo dah settle lega aku rse...


so layantzzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

cikceriacorner said...

heheh..xpe kak..sabau..kang dapat tingkap baru yg cantik...:)

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhuhu..dah lama tak visit blog awak dear..

happy new year!