WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

13 December 2010

korang Nak tahu x rahsia aku???

Yossshhhh...kali ni aku nak mendedahkan RAHSIA besar aku selama nie yg korang smue tak tahu.....Dah nama RAHSIA kan...patut aku simpan lah kan...kalau aku bukak itu maknanya aku membukak RAHSIA aku sendrik nih....

mmmm....nak bg tau ke tak???

bagitau???














x yah bagitau....














bagitau????
























x yah!!!!!!!!


























eh bagitau je lah...












































eh...cam best plaks...main2 kan org suh org scrolll3x ke bawh kan????hahahahaha







































bagitau ke tak?????













































korang nak tau ke tak nie?????










































ok lah aku bg tau RAHSIA aku.....heheheheheh












































TARA!!!!!! nie lah RAHSIA besar disebalik tarikh lahir aku.....meh aku huraikan serba sikit ye..ada yg betul dan ada yg sipi2 je cam betul.....

nie aku amik dari facebook tau....

Peringatan: Ini bukanlah ramalan masa depan, sekadar untuk ketahui peribadi anda atau rakan sahaja

* Narizan Saleh yang lahir pada 28/7/1980 bersifat 'PENYELESAIAN':

1: - Penyelesai masalah dan profesional - ( ye..aku mungkin boleh selesaikan masalah kot...bg aku lah kan..ramai yg dtg kat aku mintak nasihat n pandangan...so far mana yg aku boleh tlong tu...aku tolong lah...tolong bg pendapat lah n cara2 nak selesaikan camner...ye lah kan....so far alhamdulillah apa yg aku utarakn or aku bg pendapat...masalah tu berkurangan le sikit....)

2: - Berterus terang dan penilai yang baik - ( yes...aku nie mmg seorang yg berterus terang...aku x suka nak selindung2...kekadang org boleh terima n tak boleh terima apa yg aku ckpkan...ye lah sebelum nie aku nie asyik nk jaga perasaan org je kan...so kekadang kita pun fedap...jln nak selsaikan? mudah je,...terus terang je lah...kalo org tu boleh pikir..dia akn nilai apa yg kita ckp tu ada betul or tidak...kalau dia pikir negatif...negatif lah jadiknya...yg nyata aku x suka nak selindung2...tu kekadang org akan label aku nie laser...)

3: - Tegas dan berperancangan... -(Serius aku mmg seorang yg tegas...kalo mase aku keja privet dlu mmg aku nie seorg yg straight giler....even kontraktor2 yg aku deal pun mmg takut gaks ngan aku nih....kikikiki...so diorg x leh nak pijak kepala aku sgt...diorg akn dgr ckp aku..kalo aku ckp tukar...diorg terus tukar!!!cam skg nie...aku tegas gaks kat opis...thats why org2 opis nie still ada rase respect gaks kat aku kot...ye ke???mana yg otai2 tu la kot..diorg cam segan2 sket ngan aku nih...kalo nak ckp hal2 yg karut mengarut diorg x berani kat aku...mungkin sbb aku ni nampak garang kottttt hahahahaha....yg nyata kat umh...aku mmg tegas le...dan mmg berperancangan....aku x suka wat kja last2 mins...kadng2 tu ok la.....tgk waktu n keadaan ye....)

4: - Gemarkan suasana yang tenang - ( mmmm...sapa yg suka hiruk pikuk kan???aku rasa smue org suka keadaan yg tenang....betul x???)

5: - Suka menjadi ketua - ( mmm ni x berapa ok sgt....sbb aku mls nak menanggung beban...hahahaha...malas nak pikir byk2...sbb tu aku rase aku x sesuai nak jadik seorang KETUA...)

6: - Perlu belajar untuk buat keputusan dan jangan asyik ikut orang lain - ( ini kadang2 la...selalu aku boleh jek buat keputusan sendrik...tapi kalo dlm grup tu ikot majoriti la kan...kang kalo ikut kepala aku je..ada yg sakit hati plaks kan???)


so itu je lah RAHSIA besar yang ingin dikongsikan bersama...kalo korang nak try pi le masuk facebook...ada je la benda2 nie yg member3 share suh kita torai....



so layantzzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

cikceriacorner said...

hehhehe...mcm geram aje..aku kene skroll smpai bwh...hehehhe

Cery said...

layannnn..hheehe