WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

14 December 2010

Giginya...Tumbuh duaaaaaa...

Yossssshhhh!!! mmm lama nya rase x updet pasai budak bam-bam sorang nie...makin hari makin tembam!!!makin hari makin comeiiiii...makin hari buat mama, ayah n abg aqil GERAMMMMMMM je kat budak sorang nih....hai...anak sapo lah tu kan????

Haaaaa...nampak tak??nampak tak??korang nmpak x apa yg ku nampak???heheheeh dini nak tumbuh gigi!!!! nak ada dua dah kat bwh tu...yg satu tu dah naik..yg lagi satu tu bakal naik le...shukerrrrrr!!!!! tapi gud girl lah dini...tumbuh gigi x demam!!! cuma dia selsema je skg nie....

Alahai...tau je la kan..dah tumbuh gigi keadaan aku camner mse nak menyusukan dia...hwaaaaa....SAKIT!!! dia kalo geram si dini nie xde belas kasihan dah...dia gigit2 kuat2 mama nya punyer te***k tau!!! kekadang aku main lempang je pipi dia suh lepaskan tapi mmm...x mkn lempang plaks si dini ni.....

oh yea...minggu depan dini dah 9 bulan...apa yg dia tau??? merangkak boleh dah...tapi x laju...yg laju nya bila dia menyusur ke depan tu la...pastu dah boleh berdiri memaut kat sesuatu benda...x leh berdiri tgn lepas k...mmmm dah boleh la nak tatih2 kan dia...mb genap setahun dia boleh dah berlari kot...hahahaha....dah bijakkkkkk sgt!!! kalo dlu aku senang je nak campak kat dia kat memana...dia x nangis...TAPI...skg pantang tgk kelibat aku dah sibuk suh amik dia cpt2!!!!!

Duduk kan dia dlm walker dah pandai sibuk cari aku sampai ke dapo....dah tahu menggeleng kepala bila tanya NAK ke TAKNAK????mmm sape yg ajo tu dini????dah pandai tepuk tgn kalo kita nyanyi kan lagu pok amai2x...tapi bukan claps tgn yea...dia tepuk tgn kita lah bila kita nyanyikan lagu tu....mmmmm lagi???sgt2 suka tgk TV!!!!pe lagiks kalo bkk citer cartoon!!! mmg dia layantzzzzz.....
okes tu aje perkembangan budak yg semakin berkembang nih....!!!!adios!!!
so layantzzzzz je la eh!!!!




4 tukang karut:

UmiDAnisH said...

alahai si tomei dini, meh sini kat umidanish nak yum2 sikit

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sonok dengar pekembangan dini...mmg tu laa yg kite tunggu2 kan .......dari satu tahapke satu tahap...tau2 sok dah leh lari2 dah......he he he

Hirda Ibrahim said...

salam kenal.

OMG!! u hv such a comelsss lil girl...
i'm dreaming to hv a girl gak 1 day. ;)

re: mana ada class pun building tu. harap ada carrefour je. actually kami x masuk pun dlm dia. just pi sana mkn kat milwaukee tu je. :)

Wansteddy Tales said...

alolooo... cute2 je gigi Dini. mesti dia kuat geget kan tgh gatal2 gusi nk tumbuh gg lagi la tu ><