WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

01 December 2010

budak bijak kan?macam nie lah gayanya...

Yossshhhh!!!! hahahahah....aku nak tergelak bila tgk dini skg peel dia cam nie lah kalo tido...mm aku x tau le bagus ke tak cara budak tido gaya camnie...tolong le sesapa yg pakar tu komplen sket cara tido begini ok ke tak???jenuh aku betulkan dia tetap gaks nak tido cara begini....
x letih ke sayang? dini ni nasib baik lah kalo dia tido abg aqil main n lenjan kat ats katil macam mana pun dia tetap cool...xde lah nak terkuit sket ke...lena je dia tdo...baguih no....amalkan selalu ye dini.....

Dannnn....gara2 dia tdo camnie lah dia byk kali jatuh dari katil...!!!sbb tu aku letakkan bantal sebagai penghadang...tapi dia boleh lepas gaks...tgh2 sedap tdo tu dia boleh melunjur ke depan...mmg kena pantau dek dini nie...tido lasak bangat!!!ngalahkan boy plaks...hehehehe
so layantzzzz je la eh!!!!


7 tukang karut:

eT said...

ada la 1 nursary nih...
pengasuh yg p kursus jaga anak2 kecik bgtau..anak2 elok tido meniarap...
leh jaga otak dia...:)

~Ifa~ said...

HEHEHEH LAWAK AJA GAYA TIDO DINI NIE.KALU BUDAK BESAR MCM 5 6 7 THN TUH KALU TIDO GAYA CM NIE ORG TUA2 SUKA KATA CACING.KENA BG VITAMIN CACING TUH.SUPAYA DIA CHAT DAN LALU MKN BLK.TP KALU BUDAK BESAR DINI NIE X TAW LA PULAK SAYA.TP COMEL LA GAYA TUH.DH DIA SELESA GITU BIAR KAN AJA LA....HEHEHE COMEL

mie said...

tudia!!!
gaya apa ni....
hehe

atty's said...

amboi2 dini awat tido tertonggeng tuh

yantz-yeem said...

ET: ha ah ada gaks dgr kalo budak meniarap baguih tuk otak diorg...tapi nie cam menairap ke??hahahaha

yantz-yeem said...

ifa; hahaha dini ada cacing kot...xpe next month kita pi-cek-up dia...

yantz-yeem said...

mie: gaya budak nak masuk 9 bulan tdo gaya bebas hahahaha....

atty: ntah la dah habit dia tdo gaya gini skg ni...sungguh felik anak daraku itew!!!