WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

18 October 2010

Azam kuat tapi Kecundang juwaaaa.....

Yosssshhhh!!! kalo ada sesapa yang dah add aku dlm facebook aku tulis status aku wat masa sekrang nie ialah...
"sabtu-ahad : berjaya bertapa di rumah 24hrs tanpa mengeluarkan sesen pown :)!! Syabas merebetey..."
yea...mmg aku berajaya duduk di rumah sabtu dan ahad tanpa menjejak kaki ke mana2..even paling jauh kat pagar luar rumah je...claps n ucapkan SYABAS pada aku skg...actually kan..aku ada azam baru nak wat sabtu & ahad kat umh...so mmg niat x nak kuar umh la kan...benda yang aku nak buat ialah nak ngadap intenet nak masuk smue GA/contest2 yang korang anjurkan x pown mmg dah pasang niat nak blogwalking pastu nak sapa2 korang yg salu redah masuk blog aku nie..kang kalo aku x wat kunjung balas aku rasa serba salah sgt!!!mmg nak sgt singgah blog kengkawan baru...tapi aku mmg kesuntukan masa la wei....
tapi sayang nya kat umh impian aku tuk berblog punah hancur berkecai!!! sbb??? intenet laki den x bayo!!!huhuhuhuhu...dah 2 bulan ghupe nya..mmg dia x sempat nak membayo..cisss!!!!punah smue impian aku taw!!!kalo aku tau x bayo..aku suh je bayo cpt2...huhuhu ( weekdays mmg aku x on9 kat umh yea...sbb mmg xde masa )
so langkah ke-2 dah x boleh nak bertenet aku konon nak siapkan la smue contest2 dlm majalah yng aku dah beli tu...adeiii baru jek nak wat jawab satu soklan...mata aku dah ngantuk...last2 contest ke mana...aku yg ke laut,...hari sabtu best sikit sbb...aby keja..so aku xde la sibuk2 nak masak ke apa..cuma layan 2 budak comei tu je la...tghari aku dah melalok kan diri sampe ke petang..mlm baru aku terhegeh2 masak...tu pon kebetulan mlm kakak aku tandang ke umah...
ahad plaks...aku agak kelam kabut masak, lipat kain, gosok kain...petang aku dok kat umh ngan dini je...sbb aby kuar ngan aqil...rasa bahagia sungguh dpt merelaxkan diri di rumah time wikend yea...sonot sgt!!apa yg paling best...aku dpt menjimatkan wit poket tanpa kuar sesen pown!!!bayangkan lah..salu wikend aku mmg keluar..sekali keluar paling sikit aku akan belanja rm200!!tu pon beli brg yg ntah apa2 ntah...so next time aku nak bertapa je kat umah hehehehe....
so layantzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

mariaariffbaby.com said...

wah...azam tuh mmg tepat pada masanya!

kita pun, if weekend..paling kurang pun RM50 if kuar.. teruk kan..

Wansteddy Tales said...

azam kena 10% usaha kena 40% tawakal 50% = menang dengan penuh kejayaan ;)