WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 September 2010

x cukup tangan..kaki pon dia NGAP!!!

Yosssshhhh!!! aku kembali ke garisan alam maya!!!hahahahahah....siyes wehhhhh aku sgt2 bz minggu ni...sabtu ahad kna bertugas jaga pameran @ kl sentral selama 6 hari..so smlm baru habissss....pastu x cukup ngan tu aku ada keja2 lain dlm tangan yg kena aku siapkan sebelum raya....perghhh!!! bz kan???tdo pon bpe jam jek...huhuhuhu...mmg x ckup tdo n rest langsung!!!

persiapan raya???jgn cakap la...aku x siap apa2 pon lagiks....baju abg aqil x sehebat cam tahun2 lepas...kalo tahun2 sebelum nie baju abg aqil mmg meriah...berbelas-belas helai...tapi tahun nie aku hanya baru dpat beli 3 helai baju n sehelai suar jeans...waaaa,...nak menangis rasa sebb cam xde masa/ x sempat nak bershopping wehhhh....sabtu ahad kena keja..pastu kalo hari biasa mmg x kuar la..sbb aby pon terawih + minggu nie dia balik keja lambat....

oh yea...nie intro lari dari tajuk dah nie....mmm...nie la nak citer pasai anak dara ku si dini nie...skg dia dah 5 bulan...aitu timbang badan dia baru 5.9kg!!!xde la berat sgt kan???tapi nak patah gaks tangan aku kalo nak mendukung dia hahahaha....so far dia masih lagi full BF..alhamdulillah...so next motnh dah leh makn kan...x sabo nak bagi dia makan....skg dia dah mula nak angkat vontot nya...kalo letak atas katil, satu katil dia dah tawaf berguling2...hahaha...pastu kalo dok dlm rocker dia sibuk nak bangun kan badan dia....



okes...nie citer sebenar...dini nie skg aku perhatikan...x ckup jari tangan...dia masuk plak jari kaki dlm mulut...penuh kusyuk lak tu kalo menghisap jari kaki..cam sedap + nikmat je aku tgk!!!!alahai...aku riso gak..bukan apa...org2 kata kalo budak hisap jari kaki nie nak dapt adik....ha????owh aku belom bersedia nak bg dini adik lagi ni....huhuhuh riso gaks takut terxcident ke kan???kueng...kueng..kueng.....

untuk menyedapkan hati aku...aku anggap itu adalah mitos semata2....wahhhhh...tu lah kan x nak beringat...pakai main langgar je lampu merah..x toleh kiri kanan....kalo boleh aku nak sampe dini 2 tahun la baru nak adik ke apa kan...bior dia puas minum susu aku nie....

apa lagi nak citer yea???actuall;y aku kena gaks updet blog nie...sbb x nak le nak masuk 2 minggu pon x berupdet kan???nnti korang marah plaks...hahaha actual;ly niat di hati membara2 nak join GA..tapi mmg x sempat la...ok lah aku nak sambung siapkan keja dlu...nnti kalo x siap keja aku nak coti raya pon hati jadik x senang dok pikir keja x siap...nway....adiosssss!!!ucapan raya???nnti aku wat entry la nak dekat2 raya yea...hehehehe
so layantzzzz je la eh!!!!


4 tukang karut:

emma said...

ala tiutnyer die tue

☆ lieya latif ☆ said...

abis ar...pasni sure keluar no 3 plak keh keh keh ....

baju dini ko dah soping tak yantz...tgk baju gegirl mmg boleh gile...cute2 sumenyer....

eT said...

budak isap jari kaki tanda2 nk adik la tuh..hehe

armouris said...

info tentang hisap jari di SIHAT SELALU - Hisap Jari Boleh Akibatkan Jongang