WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 September 2010

golek-golek kan dah jatuh...!!!

Yosssshhhhh okes kita citer ikut gmbo mana yg kuar dulu la yea...hehehehe...aku upload trus kuar gmbo muka abg aqil dulu...so kita citer pasai dia la...
okes nie muka abg aqil skg yg sekarang nie kalo suh amik gambo dia akan wat muka ' toya' gaya cam nie...menyampah mama tgk tau..wat muka 'spastik' dia nie...heeeeee geram tau!!!!

okes nak citer pasal budak dini nie lagi...pagi tadi masa aku sahur...tetiba terdengar bunyi jatuh n menangis...mmmm...punyer lah aku cam superwomen berlari pantas naik ke atas...masuk bilik dok tercari2 mana si dini nie...dgr sore je...adoiii mmg x expect langsung yg dia akn jatuh landing kat area situ....


actually dlm bilik aku nie ada 1 katil beso n 1 katil kecik...camner yea..dini leh terlepas dari katil besar ke katil kecik n terus jatuh kat sudut yg mmg aku bajet mmg x masuk akal dia leh jatuh...sbb...antara katil besar ke katil kecik tu aku dah letakkan beberapa bijik bantal...mmm??? konpius gaks dini leh panjat bantal2 tu yea???alhamdulillah sib baik xde apa2..dini nangis gaks la..meraung gaks dia..aku cari2 gaks ada ke kesan lebam..tgk2 xde le plaks...ye lah kesan lebam kalo baru2 jatuh m,ana nak kuar kan???hopefully dini xde apa2 la yea...riso beb!!!!

okes gambo nie plaks...masa sabtu aitu aku pi sunway piramid..konon nak shopping baju budak2 nie la..hampir 4 jam dlm SP...last2 baju bapak nya je yg dpat dirembat...mmm...susah toi la aku nka ;pilih baju2 aqil nie..ye lah dah ada ank piompuan nie mata asyik melilau tgk baju gugurl je la....adeiiiii



so kat sunway piramid nie kat bahgaian lobby ni adalah deco2 tuk hari raya...mmm kretip gaks..lain dr yg lain...tema pulang ke kampung naik train...heheheh...sgt2 nostalgia la...hehehehe
okes tu jek aku nak smbung keja....
so layantzzzz je la eh!!!!




2 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

aduh ko yantz....seriau aku bace...seb baik laa takde ape2.....tak masal2 jek dak tembam ni jatuh....

comel ar dini..lain dah muke die aku tgk...pipi jek dah 2 kilo tu heheehhe

atty's said...

geram tgk pipi dini ..montel