WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

28 September 2010

Syawal oh syawal...

Yosssshhhh!!! huhuhu...dah baper syawal dah aku baru nak upload citer raya pertama...siyes aku mmg kebizian yg terlampaw!!!!melampau punyer bz sampe x sempat aku nak upload gmbo kat blog kesayangan ku ini...apo leh buat...walopun bz aku tetap nak gaks update blog..kalo x...hati tarak senang jugak beb!!org lain dah citer pasal open rumah...aku gaks yg masih jauh ketinggalan!!!
Okes...raya tahun nie...sebelum 1 syawal lagiks aku dah balik ke kampung opah ku di parit, perak...walopun opah ku sudah meninggal..tapi aku sefamily n mak2 sedara pakat nak raya kat kg bersama2...ye lah sebelum2 nie raya pertama asyik raya kat KL je kan...so apa salahnya sblum raya kita balik kampung kan???

citer pasal baju raya yg x siap aku mals nak ungkit!!menyakitkan hati...tpi x leh nak salahkan sesapa...mmg salah aku..nak wat camno? antar tailor last2 minit...mmg terkena la ko kan???so sib baik la...ada advance 1 hari lagi sblum raya..org sibuk nak masak2 aku leh lari ke greentown mall ipoh tuk cari baju raya segera...n...ini lah hasil nya...dpt baju aku n dini...secara x pasan...baju raya aqil yg tahun lepas konon xmo berganti tahun nie..bajet gerenti muat...dah senteng tang kaki...so usaha gak nak carikan baju melayu aqil yg baru tapi sayang x de rezeki baju aqil xde size!!!so mmg raya tahun nie agak carca marba la...sbb mmg x prepare sgt dari awl huhuhuhhu.....


Di pagi raya...kitorang bangun seawal pagi..siap2 kan anak2 je yg lama...siap lah ngan dini dah mandi beyak plaks..aqil yg liat nak bangun..adoiii bikin kepala pusing deh!!!tapi siyes pagi syawal tu pon agak kelam kabut..x bergambar smue..dah pi beraya kat umh opah sedara la masa tu baru teringat nak gedik2 bergambo...mmmm????see raya tahun nie camner??cam xde feel raya sgt...apsal eh???

dan...tahun nie gaks gambo raya kitorang 1 family cam hampagas!!!aqil langsung xde mood n x sporting langsung nak bergambo..sib baik ada back-up sorang lagi anak...si dini ni kan mmg ratu kamera...so bergediks ngan dini je la...dia pon ok..mood happy je...mmmmm tu yg geram tu!!!

kat kampung aku beraya sampe raya ke-3 je..pastu dah balik ke KL n seterusnya beraya ke melaka...so nnti kita tepek la gambo raya2 kat melaka yg ada lah beberapa keping je...:(..
so layantzzzz je la eh!!!!!

5 tukang karut:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tomei la anak dara yantz tu berbaju kurung...leh la masuk contest2 baju kurung yang ada...mesti leh menang punyer ni

tiha said...

akak beraya kt ipoh ke....huhu dh dekatlah kita ni ye...^^

Puteri Satu said...

ololo... comelnyeee...

Wansteddy Tales said...

ruamh baru ko ke ni kak? cun3 sok2 jemput la haku pg open house ko nk pekena koktel buatan ko lagi nyum3

Anonymous said...

Great read! Maybe you could do a follow up on this topic!?!


ivel insurance