WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

18 August 2010

performance drink for giveaway 3-hari

KORANG DIPAKSA UNTUK KOMEN ENTRY NI...TOLONG LAH KOMEN YEA SELEPAS MEMBACA...KALO KORANG KOMEN>>AKU HARGAI SESANGAT!!!!TERIMA KASIH PADA SESIAPA YANG MENGOMEN>>KORANG NAK KOMEN APA AKU X KISAH>>>>JANJI KORANG TINGGALKAN KOMEN>>>TULIS HAI PON OK!!!!sebab sape yg byk dpt komen dialah pemenang...aku nak menang wehhhhh....



okes...aku join GA nie di SINI...hanya 3 hari sahaja...kalo boleh komen lah banyak2 yea....

okes nie entry aku...harap korang sudi baca...heheheh


seawal 4 pagi ku bangun pagi...

dinihari ku mengepam susu untuk bekalan si comelku ardini...

sesudah itu ku bergegas memasak nasi...

inilah pengorbanan seorang isteri untuk sang suami..



hidangan sahurku sempoi sekali..

walau tersengguk dimeja santapan tetap disuapi..

kurma ku makan 3 biji..

untuk tambahkan tenaga sepanjang hari...



seharianku di ofice rasa senang hati...

susu dipam hasil makin menjadi...

alhamdulillah berkat makan supplement SET B...

ku segar bugar puasa ku diberkati...



penat di opis masih terasa lagi...

memandu ke rumah jln jem kuredahi..

dlm kepala pikirkan menu apa hari ini...

untuk berbuka biarlah suami puas hati...



selesai berbuka anak-anak ku tatapi...

hulurkan kasih sayang tak berbelah bahagi...

hanya sejam dua masa untuk ku dampingi...

selesai segala urusan ku masuk tidur hingga ke pagi...



inilah rutin ku setiap hari...

alangkah bertuah dapat performance drink free...

mungkin aku lebih bertenaga lagi...

sihat, ceria, keluargaku pasti happy...

Cara-cara menyertai giveaway ini:


1. Tulis entry tentang aktivi bulan puasa anda. Apa saja lah. Sahur ke, buka ke, param ke, terawikh ke, tido ke…


2. Copy+paste CODE di bawah ini dalam entry anda (paste ke dalam HTML ya bukan visual editor)
————-code bermula———-


Entry ini adalah untuk Giveaway 3-hari anjuran My Super Kids sempena minggu ke-2 Ramadhan. Sila tinggalkan komen anda untuk membantu saya memenangi minuman cegah dehidrasi Performance Drink bagi membantu saya kekal cergas berpuasa!


Anda juga boleh sertainya, sila lawati blog My Superkids entry Performance Drink for Giveaway 3 Hari untuk menang!


————code berakhir—————-


3. Markah bonus mungkin diberi sekiranya anda masukkan sekali gambar Performance Drink (seperti tertera di bawah).


Pemenang akan dipilih berdasarkan komen terbanyak diterima untuk entry berkenaan dalam blog anda.


so uols...jom kita join giveaway nie...hanya 3 hari...so aku nak PAKSA korang TOLONG...TOLONG..lah tinggalkan komen apa-apa sahaja ikhlas ke tak ikhlas ke kat entry ni...aku mmg teringin nak menang performance drink ni...bagus tuk hidrasi badan sepanjang bulan puasa nie....jasa baik korang amatlah aku hargaiiiiii....adiossss!!!kalo korang xde blog, klik kat anonymos tu jek...


so layantzzzz je la eh!!!!

49 tukang karut:

gengmama said...

hmm..mesti kene share adiah nih..
boleh?!!!!

tokeibarang said...

tak aci kalo ko menang tak share...so kene share tau..

rose said...

ni mesti menang nye la..

Tomato Gurl's Life said...

good luck sis!!!

p/s: boleh ker orang sama komen byk kali??hehe...

yantz-yeem said...

geng mama:

boleh kita share yea...:P

yantz-yeem said...

tokei barang:

no probs!!!

yantz-yeem said...

rose:

thanks!!!

yantz-yeem said...

tomato:

thanks komen..ha komen lagi yea...

BabyIbu said...

Good luck! Nanti kalu dapat - lepas minum review la - kalau btul ok boleh cba pula...:)

mama tisya said...

bagus la dpt tenaga ngan performance drinks di bln puasa demi utk bfeed ank...good luck

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sesungguhnya saya tidak dipaksa untuk komen, saya komen dengan rela hati, so nak komen...bagus ke air ni...leh la try kalo bagus... tapi rasanya sedap tak...ada rasa cam air tebu @ air coklet?

Filla ~ Kasih said...

good luck yeh!!!!

mama_umar_maryam said...

dgn ikhlasnye saye komen kt sini,heheh,gudluck!

it's reel moment

yantz-yeem said...

baby ibu: insyaallah ok kot..byk bg +ve komen...

yantz-yeem said...

mama tisya: tu yg berkobar2 nak menang tu..hehehe..thanks!!!

yantz-yeem said...

anje:
ku tau mu mmg ikhlas n rajin mengomen antry ku...mmm raser x tau le..tapi leh cek kat blog tuan GA nie hehehee

yantz-yeem said...

filla:tq!!!

yantz-yeem said...

mama umar : tq!!doakan saya menang!!!

☆ lieya latif ☆ said...

wohoooooooooooooo menarik nie...good luck dear.....moga2 mengena....rezeki raye kot heheeheheh

shidasyakirin said...

Kalu menang kena review kat sini tau.
imported kan minuman tu.
selamat menjalani ibadah pose :)

~~ciklinn~~ said...

bg aku gakk sikitt nanti

deena awanis said...

sweet laa..ala2 poem gitu!!

yantz-yeem said...

lieya: harap2 lah...nak gaks torai minuman nie...

yantz-yeem said...

shidasyakirin:
yesssszaaa pasti akjn ku review minuman ni kalo ku menang..siap promote lagi hahaha..

yantz-yeem said...

cik liin:
satu sudu boleh?hehehehe

yantz-yeem said...

deena:
thanks!!!

Anonymous said...

sape yg promote kat ngko air ni...lain mcm jerr bekasnyer, rase apa?

eynda said...

semoga berjaya!! ;-)

yantz-yeem said...

anon:
air ni produk dari shaklee...

eynda: tq dear...

viruspadu said...

salam.

wah wah wah. nak menang ye.

performance drive ni sedap tak?

NuRuL DhiA said...

kalu menang kena bg kite sikit tau..ekekek

Aimi said...

yantz, rajinnya mengarang pantun... pandai lak tu.. asyik akak membacanya...anyway, all d best ya!!! nak upah kalau menang..hehehe..

yantz-yeem said...

VP:
TQ..MESTILAH NAK MENANG!!!HEHEHEH...TU LA X PENAH RASA LAGI..TPI MMG BG TENAGA LAH..YG PENTING IANYA HALAL

yantz-yeem said...

NURUL:
hehehehe...saya minum kan utk awak boleh??

yantz-yeem said...

kak aimi;
tu pantun spontan je heheheh..tq kak

Momma Mia said...

wah cantik menarik tertarik.. ku mesti join gak nih... lebih menarik kalo dia bg free ESP kan??

yang good luck!! nnti nk sikit tau..
wakakak

nurARNISYAzukki said...

caiyoks maksu...minum air nie kita leh slim ke?hehehhe...nnti bagi nisya sket yea...

yantz-yeem said...

momma mia:
thanks...yea jom le join sempat lagi ni

yantz-yeem said...

nisya: boleh la maksu bg raser secawan.tu pown kalo menang le....

Sari said...

ksari datang ni..
hrp menang ekk..
gud luck..

yantz-yeem said...

k.sari:
tq sudi singgah!!!

kakpah said...

okay, akak komen. semuga berjaya

yantz-yeem said...

kak pah:
TQ

nadiah said...

salam sis,harap2 u menang contest ni nnti leh lah rasa air tu....
good luck

Mommy Lyna said...

thanks sis for your participation.

keputusan akan saya umum dalam weekend ni jugak.

;)

farah : m0mma HD said...

oit..kuat tul ko ber-GA...
wei, add link baru aku ni..

yantz-yeem said...

nadiah;
thanks dik...doa2kn yea..

yantz-yeem said...

mommy lyna: takuttnya nak tgk result..cam spm nak kuar je..hehehhe

kak fara: yups aku cek

Wansteddy Tales said...

good luck >< sorry aku asik lupa nk komen ^^'