WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 August 2010

besday 30 ku...

Yosssshhhh!!!sorry la lmbat nak updet gmbo2 masa umo tua ku 30!!!!hihihihi...maklum la aku bz waaaaa....

mlm besday tu kak yong aku offer nak belanja aku mkn pizza...heheheh suka la tu!!!ye lah mana x suke..mkn free kan???hahahaha...aby belikan cake je...tahun nie aby cam buat2 lupa nak bg hadiah apa kat aku cisss!!! ada ke dia kata nak bg surprise anto bunga kat opis...tunggu gaks...tapi yilek xde pown!!!uuuu kuciwa..ye lah dia kata aku kan x suke bunga..kang aku sedekahkan bunga tu kat member plaks...adeiiii..ye lah tau la aku ni mmg bukan wanita bunga..tapi sekali sekala nak bgi apa salahnya kan???gerenti aku simpan setahun bunga tu!!!!hahahahah

besday aku disambut oleh anak2 buah aku nie la...diorg beria2 sebenornya hihihihi..aqil pon sama...siap panggil maksu bukan mama..apppara...

ok lah layan je la gambo2 k..aku xde mood nak updet sbnarnya..sbb byk benda nak pikir huhuhuu.....

so layantzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

~~ciklinn~~ said...

hepi besdayy kawanku... semoga pjg umur murah jeki yerk.. aku selalu mendoakan yg terbaik utk kamu... aminnn

::wanyLiz:: said...

hepi bday yantz walopun dh belated...
selamat menjalani ibadah puasa...
n tahniah atas perpindahan ke tmpt baru...
frenz 4ever...