WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

23 June 2010

shopping barang mahal + hadiah BHP dah dapat...

Yosssshhhhh!!!!ingat x aitu aku kan dapat / menang voucer modernmom sbb gmbo gediks ku masuk majalah mami&baby???kalo x ingat sila terjah sini kalo rasa2 nak tgk aksi gediks aku tu...so wikend yang lepas...aku terjah pi butik modernmom kat TTDI...aitu aku dah pi terjah kat IOI mall...tapi cam x byk choice...so aku pi le TTDI ...byk sket brg2 nya,.,..malas le nak pi outlet kat mall...sbb kang aku akan melakukan onar pembaziran yg berleluasa...wahhh onar tu..ayat apa nie???hahahahaha....

so brg2 kat modernmom nie mmg smue mahal2 le...bg aku mahal la kan..baju hodoh2 yg ntah apa2 pon paling murah 69.90 oke???ntah le aku pakai main tibai jek amik...gasak la...so aku bli kasut..ok leh pakai masa raya..heheheh...aku dpt 6 item smue total rm510...so aku tambah rm10 jek....mmg aku x mo tambah byk2..kalo boleh nak bli brg ngam2 rm500..tu pon x dpt nak catch-up!!!huhuhu....


pastu aku dah dpt dah hadiah bhp yg aku join race aitu...dpt le topi n payung versi Axle...+ voucer minyak rm50...uh aku tgh gabra+ cuak beb sbb 3 julai nnti grand final challenge BHP racing nie kat e-curve...doakan le aku berjaya antara top 5 yea!!!riso gaks nie...aku tgk byk budak2 muda belia je yg masuk..yg pompuan aku rasa x ramai adalah 2-3 kerat je kot....ntah2 aku je yg mak orang kottt???

ok lah..tu jek nak citer...nie last gambo adik dini...arini tengahari kang nak bwk dia c-up 3 bulan...sbb arini umo dia 3 bulan kan???so aku hafday arini....
so layantzzzz je la eh!!!


7 tukang karut:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah rezeki berganda2 la yantz....banyak memang contest yang GAH2 ni...bagus2...contest kiter yantz tak join2 lagik...nanti kalo dah close jangan mare ek

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah rezeki berganda2 la yantz....banyak memang contest yang GAH2 ni...bagus2...contest kiter yantz tak join2 lagik...nanti kalo dah close jangan mare ek

yantz-yeem said...

anje; kita dah join le contest baby green tu..ha baik cek..kat blog an2conway tu,,,

Momma Mia said...

Bestnya dpt hadiah fr modern mum... rezeki berganda2 ek. Tahniah.

btw, sudi2lah VOTE-04 for my doter Damia di http://damiaqish.blogspot.com/2010/06/top-6-cutest-baby-face-contest.html

Undian yantz mekaceh ek

Wansteddy Tales said...

aku jugak belum reddem voucher lagi. cerewet sngt ahaha

☆ lieya latif ☆ said...

wah kemain ko...sopink sakan....ape2 pun tahniah yeak laling!!

~~ciklinn~~ said...

wahhhh cayalah.. tak sia2 tergediks kan... huhuhu aku pun nak gak mencuba nasib skrg.. hehehe