WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

28 June 2010

ini lah pembakar semangat!!!!


Yosssshhhh!!!!selamat pagi senayan smueeee.....tau ke senayan tu apa? isnin la...hehehehhe...ye ke??belasah jek la labu....pergh!!!!target nak updet blog satu hari 10 entry x tercapai nampak gaya nya..almaklum la last week aku bz gilos okeh!!!!huhuhuhuh...

okes pagi nie baru kejap nie tadi aku bukkak blog MOMMA MIA ohhhhh...aku sgt jeles sih tgk stok susu beliau...huhuhu...mmg bajet n azam aku nak sepenuh cam nie...serius aku mmg jeles tahap gaban!!!x pe jeles sbb benda2 positif...sbb aku ada perasaan jeles...menajdikan aku lebih kuat semngat nak kumpulkan stok EBM tuk dini...

buat masa sekarang nie susu dini ada lah dlm 40++ jek stok nya...x banyak kan???cukup2 la tuk dini 3 minggu...sekarang nie aku tghberusaha kumpulkan stok sebanyak mungkin sebb kemungkinan next week aku kena pi kurus 5 hari...lokasi kursus masih x tau kat mana??dlm kepla selagi stok x cukup 60 botol...aku akan tolak le kursus tu...huhuhuhuh...x leh la nak pi...yg penting adalah dini..keperluan dini adalah diutamakan!!!wahhhh ayat...:)

maklum lah korang dini skg kalo minum susu byk oz nya tau...hari2 aku bekalkan dini 5-6 botol EBM yang full (5oz)...mmg setiap kali dia minum habis jek....so mmg kuat gaks dia menyusu kan??so aku bajet dlm sehari dari kui 630 pg - 5.00 ptg dia dok kat neseri dlam 25oz dia minum...so bayangkan lah kalo aku kena o/station or kursus mau sehari dlm 7-8 botol gaks kan???

so far skg dini masih lagi 100% minum susu ibu..blom lagi tercemar ngan anasir2 lain..even air kosong pon aku x penah bagi...alhamdulillah 3 bulan aku berjaya menyusukan dini secara exklusif!!!semangat kan???harap2 aku akan terus dpt BF dia sampe 6 bulan n seterusnya hingga ke 2 tahunnn...AMIN!!!!



so layantzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

mariaariffbaby.com said...

tuh stock ebm sapa?
banyak nya!

kita pun azam for 2nd baby nak kasi full BF..
harap dipermudahkan la..amin..

Momma Mia said...

so comei nyer baby Dini!!!
Semangat semangat yantz!!

semoga yantz akan luar biasa semangat untuk terus buat EBM masa kursus nanti. InsyaAllah berdoa la. Semoga dipermudahkan nanti untuk buat stok EBM Dini. AMIN!!

Banyak nyer dini minum... mesti susu yantz yum yum best giler kan...

p/s: me dah update ttg fridge tuh

Momma Mia said...

Yantz, check dlm kotak comment. Me jwp dulu tak sempat buat entry.