WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

31 May 2010

TAMATTTT sudahhhhhh...Penyertaan diTUTUP....

Yossssshhhhhh!!!dah abis dah la weeiiihhhhh....MYWISHGIVEAWAY503020 dah tamat untuk korang menyertainya lagiksssss....so minggu nie aku akan menjalankan tugas untuk jelajah entry2 yg korang wat tu menepati syarat ke tidak.....so kalo x menepati aku akan inform eks...dan aku akan beri masa selama seminggu tuk korang...korang...& korang memperbetulkannya...pe2 hal nnti aku cek n listkan sape yg OK dan KO mengikut ISO yang telah ditetapkan....wahhhhh siap ada ISO lagiks tu...

okes sesapa yg dah join tu aku ucapkan bermillion2 trimas sbb sudi join giveaway di blog ku ini....so nantikan keputusannya yea...aku akan cuba sedaya upaya untuk mengumumkan pemenang secepat mungkin....pe2 hal korang stay tune jek kabar2 terkini mengenai giveaway ni di blog aku ni k.....


so layantzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

faye said...

x sabarnya...harap2x menang ...hoho

nEa FleriDa said...

waaa, dh ttup.. spe la yg bertuah nie..

Mommyyus said...

huhu..dah tutup ke?tulah dok tangguh2..rupenye dah 30hb...

tiefazatie said...

wah...wish i can win..hihi