WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

27 May 2010

menang mami&baby kategori mommy pregnant gaya gedikkkksss!!!

Yossssshhhhh!!!!semalam aku senyummmmm meleeeeereeeetttttt je...wakakaka..ye lah happy la ble dapat tau yg muka aku yg comei lote nie masuk magazine mami&baby...actually aku mmg x tahu tau...sib baik la di satu pagi yg indah member aku kol...dia yg terbaca majalah mami&baby nie masa dia tgh servis keta..tertiba dia ternmpak muka aku dlm mag nie...so pe lagiks...aku cpt2 bukak emel...xde pon dlm inbox!!!ghupe2nya emel tu tercampak dlm SPAM!!!ishhhhhh!!!sib baik aku sempatttt nak collect voucer ni....
Nak amik hadiah nie bukan main tibai je dtg sesuka ati yea...ada masa n hari nya...so kebetulan smlm aby cotiiiii sbb dini c-up so pagi tu aku gediks la pi opis today publishing tu kat jln ipoh collect hadiah nie...dapt le aku bli sebiji mag ni..sbb kat kodai smue dah sold-out!!!yo-yo laki aku ke ulu ke hilir dok masuk kedai mana2 tolong nak dptkan mag nie..tapi yileeekkkk dahhh...
so kalo korang ada mag mami&baby nie...selak2 la tang page pertandingan gaya ibu pregnant yg paling gediksss!!!wakakaka...hadiahnya no1-no3 sama jek...voucer modernmum rm500!!!berbaloi kan???
so dpt sijil lagiks...heheheh tenkiu lah kerana memilih gmbo aku nie...siyesss aku pon malu tgk gmbo nie...sbb aku rasa cam over toi aku posing tunjuk peyut tu...ish3x sib baik menang kan???alhamdulillah...
so wikend nie leh la pi jejak kan kaki ke butik modernmum kan???mmm nak shopping apa yea ngan rm500 tu????any ideas???

so layantzzzz je la eh!!!!

13 tukang karut:

Wansteddy Tales said...

tak sia2 ko posimh gedik haha
tahniah kak! lekat jugak rezeki utk ko. berkat lepas pantang la ni.

UmiDAnisH said...

wahhh... rezeki baby lagik latu..alhamdulillah....shopping sakanla nnt

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah tahniah yantz...leh la shoping baju dini lagik...berstnyer dapat RM500..

mama zharfan said...

congrats!!! byk tu RM500..dpt beli few items tu :)

♥MAMA♥ said...

waaaa tahniah! bestnyer dpt voucher modernmummmmmm,huhuu...anyway congrats again! sukee ;-)

tiefazatie said...

tahniah kak!leh beli baju baby lagi..=)

Uncle Greg said...

Congratulations! :)

☆ lieya latif ☆ said...

gile ko yantz...byk tu 500 hengget....wah wah selamat bershopping laa wei.....bestnya laaa...murah tul rezeki dak dini nieh.....

SHAZA said...

tahniah...wah, bestnyer dpt shopping sampai rm500!!!

atty's said...

tahniah ...leh sopink ..lepas ni ..

Miss Moon said...

wah untung Yanz....500 tew banyak tewwwwwwwwwwwwww

Adyshariz said...

wah yan..tahniah menang..sopping la lps ni..best3x

-SharleenZawawi- said...

byk tu 500 tu.. cam2 bleh hangkut.. heheheee... tahniah menang...