WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

07 April 2010

aqil & dini...ada beza tak????

ha....cube teka mana satu aqil...dan mana satu dini???ahahahha.....yosh kiri tu aqil...kanan tu dini....masa gambo aqil nie bih kurang umo nya masa dini skg la...bih kurang 2wks camtu....baju sama???ahahaks....mmg ini baju yg sma...nie je baju new born aqil yg aku dpt simpan...sbb baju nie yg masih elok & ok...yang lain smue dah x boleh digunapakai...ada yg aku dah bagi kat org pon yea....
Amacam? muka dini ada kan iras2 ikut muka abg nya???ha ah mmg yea pon...x tau la beso nnti camner plak muka dini eks??? x sabo nak tgk dini beso tp dlm masa yg sama nak puas2 lama2 tgk dia masa baby nie...nak cium peluk puas2 bau baby....

so layantzzzzz je la eh!!!

4 tukang karut:

UmiDAnisH said...

2 2 tomei.. geramnya tgk dini mu.. tomeii

Wansteddy Tales said...

yg ketara beza kualiti pic. sbb dah tau gmbr baru msti pic cun heheh. pehtu sbb rambut singa chibi tu dah terpacak rebonding hohoho....

cute sungguh Dini ni. tingin nk peluk cium > <
U

atty's said...

dah macam kembor..comey jew..

mizz-siti said...

haah la...dh cam kembar...mmg seiras tul...arissa dgn fahmi pun sama sebijik gakk...harus ku buat entry cam yantz gak nanti..:)