WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 February 2010

teman aqil belajar....

mmmm...gambo-gambo nie adalah lakonan semata-mata...hahahah....walopun lakonan, tapi ia nya sgt menjadik...sbb aqil sgt sporting!!!aby pon sporting gaks!!!amik gmbo nie pon cuma nak mencuba nasib masuk contest http://parenthots.com/ .... mana tau kan???

Actually aku nak tunjukkan keadaan bentuk badan aku yang terkini kat korangggg...hehehe tgk aku duduk la...dah nmpk cam tong drum kan??mmg pon...bolat semacam dah!!!xde makna nak cari part-part yg ramping ke apa...smue nya dah membengkak dgn jaya nya!!!!

Kalo tgk tang kulit perut nampak sgt perut tu dah ' masak '...tunggu nak dikeluarkan isi nya aje...mmg dah tegang gilos perut aku...dan dah nmpk jernih n nipis....kalo baby tendang pon dah tau tangan kaki dia...haaa.a....camtu sekali okes!!!!
aku mmg dah x sabar nak bersalin nie...tp skg aku baru masuk 34wks...kalo ikutkan due date lama lagi tu...adoiiii seksa nya rasa nak membawak badan yg dah 56.7 kg nie!!!hahahaha...tpi tu la seksa nak membawa tapi rasa cam best n bangga je ngendong piut beso2 camnie kan???mmm hanya wanita yg mengandung je dapt rasakan kenikmatan nya...betoi tak????
ayat lasttt nak bagitau...Aqil skg pon dah x sabo nak tgk baby kuar...dia makin hari makin sayang kat baby...hari2 mesti nak wat lawak n letak telinga dia kat perut aku...pastu dia ckp dia leh dgr baby ckp/gerak??mmmm so sweettt kan???
so layantzzzz je la eh!!!!



9 tukang karut:

mariaariffbaby said...

=D
cantik those picture
mmg dah masak ..bila due?

~~ciklinn~~ said...

hahahhah samolah kebolatan aku dan kau.. hehehe..ke aku lagi bolat? huhuhuhuhuhu

wahh ni utk kontest ker? semoga berjaya yerk......

aku kalu ikutkan mmg taklarat sgt2 dah nak kesana sini... tapi semua tu sedara2 rapat... tu yg ku gagahkan jua tu... ni nhari ni aku tak keruan dah..sakit pinggang n punggung....

Ayumieza said...

hahaha ingat study betul2 heheehe..nurul ni bilalah dapat merasa macam akak..teringin tu ada tapi belum ada rezeki lagi hehehe..

Mama_Aqish said...

wah rajin abnag aqil mambca ek...baguh2....he...he...nampak aqil pegnag perut mamanyer...mesti tak sabo nak tunggu adeq kuarkan

kojah said...

blogwalking =)

ez said...

kak..aku dtg lg..cantikla ko nye header..heheh..nape xdekat terus..hehehhe..
lakonan ko utk masuk cntest menjadila..semoga menang..hehehe

wan senari said...

sy pun geng bolat gak.. tgh tggu hari la ni kak..mmg tak sabo je.. erm rasenye mggu ni last sy keje... nak lik kmpg dah.. berat baby skrg dah 3kg tau..

Wansteddy Tales said...

aku nk cat rumah la, buruk na cat rumahku. len topik pulak. beb, jgn lupa balas komen2 di dalam blog mu ini. ngahahahaa....

☆ lieya latif ☆ said...

alah yantz, time preggy ni laa bolat2 sedunia...aku yg kaki diet ni pun kalo pregnant dah tak pikir dah....kasi makan ajeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk wakakakaakak

alahai sweet gile pic tu wei....aku suke.....loving jek aku tgk heeheheheh