WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

16 February 2010

~Ezma, you jump, I jump! contest~

mmm...sekali sekala masuk contest gila-gila camnie pon okeh gaks kan???hahahaha sesuai dgn diri aku yg walopun dah jadi bini dan mak owang...tapi kalo part nak menyewelkan diri okeh ajorksssss!!!nie aku try contest anjuran ezma...nak tau details?KLIK SINI k!!!
Okes aku pertaruhkan gambo nie...masa nie aku n family beso aku pi jln2 cari angin kat lake garden KL..sonot sgt sbb kitorang posing puas-puas kat sini....apa lagiks sesi bergediks ngan anak2 buah aku nie la...lagi la aku layan...mmmm anak ke mana, laki ke mana aku enjoy sakan ngan anak2 buah aku ni...mmmm untung la korang dapat MAKSU yang sporting camnie...ekekeke....

nie gambo selingan je...x termasuk dlm contest nie pon...actually aku yg ajk diorg nie lompat...diorg nie konon nak cover ayu ke apa segan plaks nak lompat...adoiiiyaiiii....last2 aku yg lompat dulu...wakakakaka....so mmg byk shot yg x jadik la...penat aku suh diorg try beberapa kali...tapi sbb badan berat ngan lemak tepu mmg x leh la nak lompat cam maksu nya hahahahaha!!!!!

so layantzzzz je la eh!!!

4 tukang karut:

cik idaY said...

lompat2..he3
nice pic..
gud luck!

☆ lieya latif ☆ said...

seb baik ko melompat mase tgh slim...kalo srang ni ko melompat.....tekujat aku tgk perut buyut ko heheeheheheh.....

ape2 pum aku suke pic ko....natural n happening....semoga ko menang!!

~eZmALiZa~ said...

hehe..cantik pic..lompatan yg cun!
tengs for joining the contest..
:)

Cherrie Pie Sweety said...

hye dear, jom tengok shawl/pashmina.tudung cantik & murah, boleh join shop & win contest skali kat http://trendyvoguecollection.blogspot.com