WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

05 February 2010

Rosak lagi.....

mmm...x baik le plaks kalo nak ckp smlm adalah hari malang...hari-hari kena doa supaya hari2 yg kita lalui sentiasa bagusss dan indah...walo sepahit n duka nya perasaan yg kita lalui hari itu adalah x semanis yg kita rasai....huhuhuhuhu...

Semalam hujan lebat gilos tak kat area umah/ opis korang???aku x tau le or tak pasan le KL nie hujan lebat ke tak...sbb smlm aku tggu aby pikap aku dri opis pon dah nak kui 7 baru dia sampe...berasap gaks nunggu ... pastu balik ke umah kalo dah lewat dr KL jem jgn ckp la...nak kui 830 gaks sampe umah....cian aqil tunggu lama....huhuhuh...

Aku bukan nak citer apa...smlm sampai umah je LIF ROSAK lagi....adoiiii...bak kata jiran2...ribut petir hujan lebat segala-gala nya....tu yg sampe lif pon terkezzzzzuuuutttt terus rosak!!!!adoi semput aku mendengarnya....aku mmg x terdaya la nak panjat umh aku yg tinggi melangit itu...so aku suh aby naik bungkus kan smue baju2 kita merempat pi umah mak aku.....huhu...sadis nya!!!!baru je nak melanding atas katil ku yg empuk itu!!!!hwaaaaaaa....

Kat umah mak aku plaks...semalaman aku x leh nak tdo...punyer la panas!!!kipas dah pasang 5 cam helikopter pon aku rasa haba je...pelik aku????mak aku ckp hujan lebat gile petang tu...patut nya mlm tu sejuk la sikit kan???salu nya kat bilik umh mak aku nie...landing je la...letak je la kepala...gerenti lena...dan umah tu mmg sejuk...tapi knpa la semlam panas nak mapssss???adoiiii dosa byk kot....sampe aqil pon x leh tdo sbb panas...berpeluh2 kitorang anak banak....

So pagi nie aku sampe opis terus taip entry nie...sbb aku rasa pas aku published je post nie..aku nak tdo jap dlm surau dlm sejam...ngantuk beb!!!

so layantzzzz je la eh!!!

4 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

adus...aku bace pun aku boleh bygkan ko....camne laa nak menapak tangga ngna membuyut camtu.....mau tercabut kepale lutut..seb baik ade umah mak ko....

panas tu agaknye sebab pembawakan kot...aku dulu kalo mengandung, panas bahang je ko...mmg 2 kipas dok tale straight jek kat aku heheeheh

wansteddy said...

hi... berapa kali rosak la. pihak pentadbiran rumah tu xamik action ke dgn mslh mcm ni? kesian budak2 nk naik ke atas. kesian mak budak yang bawak budak. sepatutnya sblm buat rumah tinggi2 ni dorg selenggarakan dulu baik2 rumah tu. jgn timbul mslh mcm ni nyusahkan korg je. ada lg ke manusia degil angkut motor naik ke atas? Kalau ada korg pakat2 amik part2 motor dia biar tinggal rangka. bior serik. antara sbb la kenapa lif korg selalu rosak tu. mana tahan bawak berat motor.

atty's said...

semlm kty tmpt kty ujan lebat giler ..sampai jalan depan banjir..nasib ade yg kasi tau .

mariaariffbaby said...

huhuhuhu..
i can imagine how teribble ur life when the lift break down!

sabar ek...

ps: dah ok ker?