WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

23 February 2010

problem...masalah...problem...masalah....

aduyaiiiii...boring toi masuk opis minggu nie...intenet x leh plaks....tensen toi arrrrr....byk benda nak updet....huhuhuhu...nampak sgt aku ni kat opis main intenet yea...hahaha...x jugaks...tp kalo dah boring masa sambil2 tu la nak layari intenet kan????kat umh mls la...ingt nak tdo je...wakakaka

okes tadi aku pi c-up kat klinik...mmm awal gilos dah settle..appoinment kui 8...845 dah settle...sukerrrrrr...tapi berat aku naik 2.5kg dlm tempoh 2 minggu wooooo...nie mesti gara2 aku melantak masa pi umh mmbr aku waniot wikend aitu....huhuhu...so berat skg tuk 35wks nie ialah....60.05kg!!!!!!


so layantzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

As said...

huhuhu.. yantz.. aku makin x larat nak bawak perut...huhuhu... sabo jer la... hmm aku doakan ko selamat bersalin... kiter lebih kurang arrr... huhuhu.. takut pun ader...p/hal baru jer beranak... hehehehe...

Miss Moon said...

dear moon ada wat free giveaway kalau berminat ley join http://miera301.blogspot.com/2010/02/free-photoshoot-giveaway.html

yantz ai tahu u suka masuk contest

UmiDAnisH said...

huhuhu, tenet la yg mewarnai kehidupan kita yant, kalau takde spei jek.. tension2 pun leh lepaskan kat tenet..kihkih,bila due ni, semoga selamat sume