WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

27 February 2010

"Manjakuhappy Giveaway Contest- Happy Preggy"

meh kengkawanku di alam maya yg sudi menyinggah di entry ini...pls VOTE mana2 yang ada gambo aku kat dlm Fan Photos FB Manjakuhappy nie eh!!!!kriteria nya gambar yg perlu divote ialah "HAPPY PREGGY" so kalo korang rasa gambo2 yang aku masuk dlm contest ni HAPPY,KRETIP,CERIA dan lain dari yang lain PLISSSS VOTE eh...sesapa yang vote aku ucapkan bermillion-lion toche,tenkiu,trimas dan terima kasih!!!!
TEKAN SINI TUK VOTE!!!!HANYA TEKAN 'LIKE'
VOTE SAMPAI 3 MARCH 2010

KLIK LIST GAMBO DI BAWAH UNTUK VOTE:TEKAN 'LIKE' AJE.....NAK COMMENT PON BOLEYYYY
GAMBO 1::GAMBO 2::GAMBO 3::GAMBO 4::GAMBO 5::GAMBO 6::GAMBO 7

Hai..hai...hai....mak buyung ke udara?!!!!!!! mari-mari...sebelum mak buyung nak bersalin nie...sesapa yg rasa perut beso semulajadi dek kerana buatan ' orang ' jom join contest yang sesangata la besttttt nie....so pe lagiks...mak buyung yang comei..lagi gebu nie x akan sekali sekala melepaskan peluang!!!!coba nasib org kata....menang kalah tolak tepi dinding k!!!!yang penting kita ENJOYYYY!!!!!KLIK je SINI nak tau syarat-syarat PENTING k!!!!


aku, ateq, k.pah & nurul....masa nie tukang amik gambo tanya..." perut mama duyung beso mana????" semua wat aksi camtu...ekekek lawak lah!!!

alahai comeinya gambo nie....taulah muka mama duyung dah sebolat cam bola....cute kan???

wokessss... gambo-gambo nie mama duyung bersama rakan-rakan sekerja yang paling BEST dalam sejarah hidup sepanjang bekerja nie... berposing menanti saat2-saat terakhir mama duyung nak coti bersalin....diorang la...yg jadik 'TONGKAT' kepada mama duyung sepanjang mama duyung tgh sarat gilos nie..bertongkat tu makna nya tolong pegang mama duyung berjalan la..nak pi bekfes ke...lunch ke...yang paling best sepanjang peknen diorg makn pon ikut selera mama duyung nak mkn apa...sangat2 prihatin tau!!!! terharu aiiii.....jasa korang akan ku kenang sampai mati...


Aksi-aksi nie plaks....kpah tetiba spontan nak angkat kain n ckp " baby nak kluar!!!!" oooo..my god!!! aku cakap " jgn kak pah!!!!" hahahaha...

Dan....yang paling best....diorang suka bercakap ngan baby dalm piut....mcm2 gelagat yang sgt mencuitkan hati yang membuatkan mama duyung nie gembira dan ceria sepanjang masa kat opis...hilang sket rasa takut nak mengahadapi saat genting nak menunggu hari ni.....



kitorang nie mmg giler!!!!kpah tgh nak dengar baby dlm piut tgh watpe???ateq plaks tgh sibuk nak betulkan tali baju aku....hehehehe...

gambo-gambo nie smue mmg kenangan yang terindah dan mencuit hati lah!!!apa tak nya...bila mama duyung terjumpe je blog yang wat contest ' happy preggy' nie...terus mama duyung bagitau kengkawan smue yang mama duyung NAKKKKKK sngt masuk contest tu...plaks tu hadiah nya best-best plaks tu...mmmm sepantas kilat terus diorg sama-sama sokong mama duyung berposing sakan!!!!yang best nya tukang amik gambo geng opis gaks...lelaki plaks tu...thanks abg Wira...sbb sgt sporting melayan kitorang yang gilo-gilo nie...hehehehehe...


okes mama duyung sekarang tgh peknen 35wks...mmmm kira tgh tunggu masa la nie eks...hehehehe...tarikh due bersalin 28hb March 2010...gender baby masih menjadik tanda tanya sbb dah 6x scan pon baby masih segan silu nak tunjukkan "ANU" nyer yg sebenar....pe2hal pon korang smue doakan la mama duyung nie selamat melahirkan baby yang comel, gebu, sihat dan ceria cam mama nya!!!ekekeke....



so layantzzzz je la eh!!!!!

6 tukang karut:

UmiDAnisH said...

hai, singgah disini yg lama tak meninggalkan jejak bila singgah..huhuhu, silonoknya mu dilayan bagaikan puteri raja.. erm, tak sabar nak tgk baby apa nnt.. huhu gudluck yant..

ica said...

uih...
sonok2...
comel la maksu ;D

wan senari said...

kalau sy yg anjur cntest ni,..mmg akak lah pemenangnye kak...semua gmba2 ni sy suka sgt...klu pun itu lakonan ke ape..korang jelas nmpak hepi.. n sy terasa sgt ke'hepi'an korang tu... huhu siap jeles sgt.huhu

puteri kecik said...

enjoyy.....tngk pic engorang pon dh rse enjoy..wish a gd luck 4 t contest

puteri kecik said...

enjoyy..tngk pic engkorang pon dh enjoy..wish a very gd lck 4 the contest

Ayumieza said...

wah sangat comel mak duyung ini hehehehe...bukan main lagi ye gelagatnya hehehe..tergelak sensorang nurul depan pc ni hehehehe