WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

01 February 2010

hasil borongan di baby w/se sale...

di pintu masuk utama kompleks sukan 3K subang jaya...

Sabtu aitu aku pi memborong barg2 baby kat baby w/se sale @ ss 13 subang jaya...amat lah best nya sbb smue barg ada...mcm2...especially bedding item..brand baby love..& ada bpe brand yg aku x ingt apa nm nya...mmg stok nak shopping last dah nie..pasnie mmg stop xde nak bli apa dah.....

pemandangan dlm ruang bahagian baju...nie je yg aku sempat snap...
hasil rembatan yg amat memuaskan dan sgt berbaloi....

Byk gaks brg aku bli..tp mmg aku rasa murah la....xde la mahal sgt....lagi pon brg2 cam beding smue stok baru2..x kotor...cantik2 plak tu...set comforter baby alahai..tp sesuai tuk cot la..aku gne playpen jek...so bli set tilam& bantal ja la...aku bli lebih gaks sbb stok nak anto kat nesri n berjalan....yg tilam beso tu rm31.00....set tilam + bantal tu rm29...blanket rm5-rm20....

antara baju-baju yg aku bli....ada set rompers tu x pasan baju corak sma la plaks...tp sbb murah redha je la...ekekek

Baju-baju plaks mmg sgt2 puas ati...smue baru-baru...byk choice gaks tuk new born...starting dr rm3.90- rm15!!!!mmg puas ati la..stok smue elok2 n baru2...xde plaks aku tgk yg kotor2 ke apa...blanket pon murah...besen mandi dr rm10-rm20...aku bli yg baby love nyer warna putih tu rm20 je...

relax jap kat luor setelah penat lama berdiri pilih brg2...

ada set cot + tilam baru 199...tu yg paling murah la...ok gaks not bad...keadaan dlm w.se tu pon x le sesak ...ada ruang tuk pilih memilih..x perlu nak rebut2...ada aircon dan x panas...bahgian luor ada brg2 cam keta menan....walker la..mcm2....

aqil test power naik motor menan nie...suke dia....

ada gaks jual buggy,stroller, car seat...tp aku x sempat nak tgk rega..sibuk pilih baju ekekeke...baju2 brand paddington,bebe homes dn mcm2 la...qualiti ok sesangat!!!so aku perabis dlm rm330 cam tu la....tpi amat puas ati!!!!baju toddler pon byk...geram je aku tgk...tpi x bli apa pun tuk aqil..bli keta polis je tuk dia...heheheheh....

so layantzzzz je la eh!!!!

5 tukang karut:

~~ciklinn~~ said...

wahh bykk tu..... sgt2 berbalooii kan..

aku ingat nak jengah jugak pas kakak aku balik tu.. tpaii tak larat sungguh rasanya..(kes penat masakk bagai)....

eh kalau ko tau mana2 lagii ada buat sales camni jgn lupa bgtau kat aku yerk...

adikiparlu said...

woii...tak ajak wa g pun ekkk!!

UmiDAnisH said...

wahhh... yantz.. bestnyer.. npe tak cakap dgn ku yg ketinggalan ni..

As said...

wah... mmg berbaloi...huhuhu.. x beritau pun...huhuhu... kal x leh terjah.. hehhe...
gegirl ker bb yantz... hehehe.. sbb ku nampak pink....

yantz-yeem said...

as: x tau gender apa....aku main bli jek...kalo kuar boy hentam je la kasik pakei pink ahahahah...