WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

31 January 2010

Happy Cloth Diapering Giveaway


ini adalah StickyMOde...new entry pls scrooooolllll ke bwah!!!


Objektif giveaway ini adalah utk mengajak ibu-ibu semua menggunakan cloth diapers utk baby/ anak2 kita, kira mcm kempen CD la ni (kempen kecil-kecilan dari saya sbg satu usaha utk menghijaukan bumi)...

Syarat2 penyertaan:
1. Terbuka kepada semua mommy bloggers (mereka yg ada blog) dan berminat dgn cloth diapers.2. Terbahagi kepada 2 kategori, iaitu;

Kategori A:
utk mereka yg belum atau baru aje berjinak-jinak dgn cloth diapers

Kategori B: sudah menggunakan cloth diapers (mmg dah berCD la katakan)

for details...KLIK HERE!!!


Saya masuk untuk KATEGORI A:

mmg skg tengah berusaha untuk mengumpul CD untuk anak yg bakal lahir bulan March ini...kalau boleh nak kumpul sehingga 20CD!!!! dan berazam untuk Ber full CD untuk anak ke-2 ini...Insyaallah...knp minat sgt dgn CD???penjimatan yg hebat, satu CD tuk 3 size!!!, comel dgn warna dan corak yg bergaya, baby nmpk bertambah comel apabila memakainya!!!mudah-mudahan menang CD dlm giveaway ini....


so layantzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

Mama_Aqish said...

memang tengah tegar nak join contest ek yanz....cayok2 k...

kaklong nuzula said...

Salam.. Terima kasih sbb join.. Bagus la berminat ngan CD.. mana tahu ada rezeki baby yg akan lahir nanti.. Ok, penyertaan diterima n all the best...

☆ lieya latif ☆ said...

WOW best nie...good luck key!! harap2 ade rezeki ko yantz...