WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

20 January 2010

ek eleh...seco-ettttt jekk???

Satu petang kebetulan aby MC dan dia amik aku dr opis...kata nya nak amik Aqil dr taska dan nak pi kedai gunting rambut aqil...mmm dlm ati aku pekata botak kan je rambut aqil tu....tp x sebut pon..cakp dlm ati sajork....so dlm keta aby imagine kan le camner gaya rambut aqil yg dia nak potong tu....gaya ckp trimmm sini...trim sinun....mmm mb pendeks terus kot???
Sampai kat kedai mapleytu..aqil dah bising2 ckp " botak...botak..sama ngan ayah!!!" happy toi dia ble tau nak potong rambut...aqil mmg baik sgt kalo bwk pi potong rambut...dia diam ok jek....

so aku pon tgk le aby duk arah2 kan mapley tu gunting rambut aqil...suh potong tepi kiri kanan..mcm2 la...dlm ati aku ' ish kipoci nya laki aku nie...bior la mapley tu wat kja dia...pandai la nak potong camner kan???' last2 tgh aku duk snap sekeping 2 gambo...mapley tu kata siap!!!aik???x sampe 10 min pon???


aku tgk xde beza apa pon rambut aqil nie....camtu gaks...belakng & depan langsung x potong...mmmm tepi kiri kanan je di trim pendek...rugi jek duit kalo potong camtu....aby ckp ok la camtu...nmpk le macho skettt...ada style la..apa la.....
yang aqil plak ingt rambut dia dah potong secoet tu dah dianggap botak!!!haru aku.....sampe umh sibuk suh ikat balik rambut dia...alahai....
so layantzzzz je la eh!!!


3 tukang karut:

mama tisya said...

ingtkn botk dh td..hehehehe..tp kalo seco ett je baik potong sendiri kn...hehehhe...tula tisya ayahnye potong..geram pn ye cz tk ckp pn ngan kita...dh ler pendek sgt tp dh potong so redha je ler ...nasibaik la rmbt tisya cpt jugak pjg

Mama_Aqish said...

rambut tahun 2010 ek aqil...bertambah encem cik abang sorang ni ek...nak dapat adeq lagi tu...

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh bagus anak ko yantz die tak takut...selalu budak ni kalo dengar nak ptg rambut sure melalak tak hingat......heheheh..senang keje ko laki bini....

ensem ar rambut baru ni...ye ar, aku tgk depan belakang takde beza...tepi tu nampak....stylo ar wei.....macho gitu...auw!!!