WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 December 2009

untung nya org selangor...

waaaaaa...sgt jeles wooo...jeles ngan org2 yg duk kejo kat selangor nie...start minggu nie sampe awal tahun depan la diorg straight jomaat coti kan?huhuhuhu nak coti gaks!!!!

sebab selangor coti..aku terpaksa anto aqil pi umh kakak aku...sbb aku keja kl + nesri dia totop kedai...aby plaks patut nya dia coti la sbb dia keja kat selangor...tapi dia terpaksa kena pi keja gaks...so smlm aqil dah tdo umh mak andak nya....

kol kak andak aku tadi..tanya aqil mlm tadi tido kui bpe? kakak aku ckp dia kui 5pg pon still x tido...sbb selagi org kat dlm umh tu x tido dia pon leka je xnak tido sama...mmmm pening gaks aku ngan aqil nie..hari-hari tido lambat...camtu lah dia kat umah...selagi ayah nya x pejam mata masuk dlm bilik, selagi tu lah mata dia segar bugar xnak tido....kat taska pon cikgu dia ckp mmg siang hari aqil langsung x tido...camner eks?

so layantzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

laaa kes ko ni yantz same cam kes lieya laaa...ye la lieya ni dok putrajaya, keje pun putrajaya, tapi anak2 kat seri kembangan...tu yg gelabah gak bile cikgu kate taska tutup, nak anta boleh tapi kire OT....nak dekat seratus gak...hish tak kuase ar....cepat2 call adik yg nurse tu, seb baik die off day...so die la jage kan, kalo tak sure aku dah hangkut budak2 ni pi opis he he he he

sian hubby yantz...die kene keje plak yeak....

mariaariffbaby said...

kita orang JB sungguh jeles tau!
=P