WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

14 December 2009

Serius Baby 2009 Giveaway

Lagi...lagi Give away!!!okes sblum aqil akan menjejaki umur nya 3 tahun 17hb nie maka aku ngan semangatnya nak join sebanyak mungkin giveaway/ contest baby nie...nnti kalo aqil dah x ckup syarat, dah x leh nak join le plaks....huhuhuhu

okes giveaway nie dtgnya dari blog mamarifqi sempena mamanya menyambut ulangtahun yg ke 29 tahun...so x rugi kalo nak join contest nie di samping leh tambah kenalan betoi tak?

okes korang nak tau lebih lanjut syarat2 nya klik la kat banner side bar tu eks...atau pon link mamarifqi tu...so tempeklah beberapa keping gambo baby yang serius...nnti mamarifqi akan select yg mana yg dirasakan sesuai.....

nama anak: Muhammad aqil Darwisy bin Abdul Rahim
tarikh lahir : 17 Disember 2006
umur : 2 tahun 11 bulan 27 hari

gambar 1

nie gambo aqil aku suh posing manja...tapi tau la dia salu wat muka blurrr dia tu...tp sbb dia mmg serius wat muka blurr , aku pon tempek je la...

gambar2 /3
nie mmg serius abis la...masa ni kat PD...dia punyer takut nak pijak pasir/ main pasir sampe sepanjang duk kat pantai langsung xde senyuman di wajahnya....

gambar 4/5


muka mmg serius / kedekut sbb takut mama nya nak amik barney dia...heheheh...masa nie aqil mmg giler cayang bangat kat barney & beber dia..kalo boleh langsung mama nya x leh usik!!!

gambar 6
nie pon antara muka yg serius la...sbb aqil pelik tgk ayah nya suh dia senyum ...
gambar 7
gambar 8
gambar 9
gambar 10
okes nie lah antara gambar2 yg aku pertaruhkan utk join giveaway nie...mmg gambo aqil serius terlalu banyak...sbb aqil nie bukan mahal sket nak senyum....byk yg dia serius jek...okes lah harap2 giveaway kali nie aku ada LUCK...hehehehehe...
so layantzzzz je la eh!!!

5 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

good luck yantz.....mane tau tuah besdei boy leh menang kan....he he he

ica said...

eh...
comel gak muka aqil seriez ni...
good luck maksu!...
cayok aqil...
series?..
oh no...
ahahha... :)

UmiDAnisH said...

memang serious ni.. godluck

Rifqi Zuhairi said...

Dah jengah...tenkiu..

Rifqi Zuhairi said...

Dah jengah...tenkiu