WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

22 December 2009

Sambutan 3 tahun Birthday aqil darwisy


Jumaat mlm ( coti Maal Hijrah )...Alhamdulillah selsesai sudah majlis kecil-kecilan hari jadi aqil & abg memey berlangsung di rumah mak andak...alhamdulillah gaks majlis sgt meriah walopun hanya family terapat je yang dtg meriahkan susana...apa yg best nya aqil sungguh xcited dpt tiup, potong & nanyi lagu hepi besday....

Kenapa tiap tahun kalo sambut besday aqil...abg memey mesti join sekali? act abg memey lahir 16 disember manakala aqil plaks 17 disember...so alang-alang kitorang sambut le sesama...patut nya kak nisha pon nak join sekali..tp malas kitorang nak tggu 24 dis...rasa lambat sangat le plaks...so aqil & memey je la yg sambut sama-sama...kata org tua2 x elok sambut besday sebelum tiba masa nya....xpe kak ica...tahun depan kita gabung bertiga yuks....

Menu apa mlm tu? sangat le sempoi nya!!!KFC, buah-buah, nasik goreng & kekacang....ok la kan...kalau nak ikutkan sepupu sepapat aqil nie ramai ya amats....kalo smue ada mau runtuh n riuh la umh mak andak heheheh....

Part yg best mestilah masa nyanyi n potong kek...aqil sgt teruja tau..siap berebut2 nak tiup lilin abg memey...mmm sampai byk kali la dia je yg nak tiup lilin...tgk la aqil nie over tau...


selesai je potong cake sesi bergambo gediks aqil & abg memey...punyer la gediknya budak berdua nie bergambo...sonot plaks aku melayan nya heheheh...ok lah nak tgk gambo byk lagi...kat SINI aku ada updet serba sedikit gambo...so leh la tgk kat umh yang SATU lagi nie yea....
Trimas pada mak andak & family,Cik liza & fmly, Mak yong & family , Cik solehah & family dan opah yang sudi memeriahkan majlis hari jadi aqil & memey...dan trimas gaks bagi aqil hadiah yg sgt best!!!!!
so layantzzzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

meriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh sangat........... hepi besdei boy.....cantik2 moment tu......kdg2 tu kite wat kecik2 pun kan yantz tapi asalkan ade kek, ade org nyanyi kan....budak leh tiup lilin, tu pun dah cukup menghepikan budak2 ni kan....org kate yg penting ade kek....he he e hehehe.....

meriah tul hah...sanak sedare ade hah....ape2 pun , hepi besdei lagi sekali sayang.....semoga terus membesar bagai johan....amin

mizz-siti said...

kecil-kecilan pun meriah gak tu...seronok la aqil..yantz due bila ye? ingat nak cop yantz jd photog befday fahmi nanti..

Mama_Aqish said...

wah...happy birthday Aqeel....makin encem dia...dah besor dah ek...nanti nak dapat adeq plak.....

yantz-yeem said...

lieya : meriah ngan bebudak jek...ada budak2 sonot le majlis tu..kalo mak pak je suram jek...

achu : kita due march 2010..eh achu lom bersalin lagi ke?

mama aqish: hehehe...ye x sabo dah nak tggu adik kuar

~~ciklinn~~ said...

hepi nesday aqill..semoga panjang umur dan jadi anak yg berjaya dunia dan akhirat....

mek... kito dah samo2 tembammmm hahahhahhaah

weih aku tak gi lagi scan.. hahahhaah nanti lah tunggu 7 bulan..ngeh ngeh ngeh...

My Rayyan said...

wah wah wah aqil dah 3thn
hepi besday sayang muahhhhhh

xlama lg abg aqil nak dpt adik laks
semoga aqil menjadi anak yg soleh serta berjaya dalam hidup. dengar cakap mama taw..xmo nakal eks

.: SharLeenZ :. said...

meriah tu.. kecil2an pun asal anak2 puas hati ok la kan..
hepi besdey aqil.. moga jd anak soleh...

As said...

mmg meriah... b'day boy dah 3 thn erk... happening tul sambutan dia... aqil... untie doakan moga awak jadi anak yg soleh.. n jadi abg yg baik...