WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 December 2009

Hari nie saya 3 tahun!!!!!

Semalam mama & ayah baik sgt ngan saya....saya pon peliks...mama asyik2 nak mintak "sedap" dari saya...nak tahu ke " sedap " tu apa???hehehehehe "sedap" tu ialah CIUM!!!!salu mama akan tanya kat saya part mana yg saya akan bagi mama cium...so saya tunjuklah pipi kanan sedap...pastu pipi kiri plaks sedap...tapi part mama/ ayah nak cium kat mulut....saya cpt2 tutupkan mulut saya ngan tangan!!!!hahahaha...masa tu saya rasa seronok sangat sbb mama & ayah suka cium2 pipi saya...walopun kekadang saya rimas...tapi kalo saya geram tgk mama & ayah cium, saya pun cium kuat-kuat pipi mama & ayah sampai diorang lemas!!!!!hahahahaha....

mlm tadi mama & ayah bagi nasihat kat saya...diorang ckp esok ( hari nie la) besday saya...umo saya 3 tahun...bila saya dgr perkatan besday...saya pon nyanyi la lgu besday to you byk2 kali....sonot plaks sbb saya dah pandai nyanyi....saya dah tau kalo nmpk cake mesti saya ckp
' besday to u..." nmpk belon ke...topi ke...lilin ke...saya dah tahu smue tu mesti ada kena mengena ngan " happy besday"...saya sgt teruja & happy kalau tahun nie mama & ayah wat besday party tuk saya mcm tahun2 sblum nie...tapi ntah la rasa cam mama & ayah x buatttt jek...mungkin besday saya disambut sekali ngan abg memey kottt....

oh yea mlm tadi gaks...mama & ayah bli kan sikit goodies tuk bagi kengkawan saya kat taska...smue yg ada dlm goodies tu makanan peberet saya...ada coklat,gula-gula...ada toys...alahai...saya nak mintak 1 pon mama x kasik...mama cakap bukak & makan ngan kawan-kawan kat taska nanti...tapi mama x plaks bli cake...sbb mama kata...cakes kita potong sama-sama nanti.....

ok lah...tu je la citer saya hari nie...mama ckp saya dah besorr...x leh manja2 + sensitip lagi...kena jadik anak yg baik, dengar ckp mama & ayah,...lagi satu yg kelakar mama & ayah siap pesan...
" Jangan asyik nak mintakkk keta jek....hari2 kuar kalo nak keta bengkok lah mama & ayah!!!!" hahaha...nakal kan saya? suka pow mama & ayah setiap kali singgah petronas ke...kedai ke...pantang je nampak menan / keta mesti saya nakkk!!!hahahaha....ok lah saya janji insyaallah pasnie saya mintak buku plaks....ok tak mama????hari nie saya nak bagi tau kat mama & ayah...( walopun mama yg taip ayat nie...)
" SAYA SAYANG MAMA & AYAH DUNIA AKHIRAT!!!!"

so layantzzz je l a eh!!!!

9 tukang karut:

UmiDAnisH said...

selamat hari lahir aqel.. semoga jadi anak yg soleh... jd abang yg baik...(nk dapat adik kan?

☆ lieya latif ☆ said...

hepi besdei sweet aqil....semoga menjadi anak yg bijak, soleh, taat pada ibu bapa dan sihat selalu....amin....

makan kek ingat auntie tau hik hik hik

mariaariffbaby said...

happy belated besday!!!

jadi anak yang soleh yer, yang dapat membahagiakan ibu and ayah..

amin.

liwaniel said...

happy birthday aqil

wansteddy said...

jap je msa berlalu kan. dah beso mat aqil ni. dok tertanya2 gak xwat besday party ke cm tahun lepas. tp asal jmpa ko je aku lupa nk btanya kui3....

happy besday dear aqil darwisy, insya'allah auntie wans akan kirim hadiah baru tahun ni. dah xgemar bear2 kan.. kne pk menan lain utk aqil tahun ni.

ica said...

eh3...comel nyew adeq kkk nih...ahaha....happy befday aqil :)

cik EPAL said...

comelnya diaaa :)

Diarihatiku1976 said...

wahhh dah membesar dahhhhh..

mizz-siti said...

hepi befday aqil...semoga jadi anak yang soleh..dah besar dah ekk aqil, tak lama lagi nak dapat adik dah pun...be a good bro okeh!