WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

15 December 2009

my sis wedding : isha & meor

Ahad aitu aku n kengkawan opis pi wedding opis mate kitorang isha kawen...majlis nya di dewan dlm kampus UIA...berakhir sudah penantian yang isha takut selama nie...dah jadik suri di hati en.meor razali...hiks...korang 2-2 mmg comei...

aku sefamily cam biasa dah janji ngan ateq tuk konvoi sesama..maklum la UIA tempat yg kitorang x familiar nak pie...so sama2 ngan kitorang ateq, kpah n aida...dan di majlis nie opismate kitorang gaks yg jadik photographer n amik video iaitu pasangan yang baru bertunang nurul & wira...mmm cunz tau gambo yang diorg amik nie....kalo sesapa nak tgk hsil tembakan diorg yg mengancam tu jgn segan2 la jenguk blog diorg nie...masputeh

kitorang sampe kira awl gaks la..1230 camtu..mkn mmg aku melantak x hingat donia...penuh satu pinggan segala lauk pauk aku amik..hehe ada reason mkn tuk berdua....sebab kitorang ni warga opis yg riuh rendah....so kitorang diberi pengiktirafan tuk mmberi sepatah dua kata utk pasangan panten....
Majlis kawen isha nie mmg meriah ngan kumpulan kompang yg menyumbangkan 3-4 jenis lagu sambil main kompang...aqil bile tgk org main kompang dia sibuk nyanyi lagu "POTONG!!!" hahahaha...lawak le plaks....
aku n ateq
kitorang yg konker meja dekat ngan pelamin pengantin...

Last sekali sblum balik kitorang x lepaskan peluang bergambo kat pelamin dan bergambo ngan panten...so tuk isah & meor...selamat pengantin baru...smuga kekal bahagia dalm melayari alam rumah tangga..

so layantzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

UmiDAnisH said...

kihkihkih, makan utk dua org takpe la kan yant.. pandai tul budak aqel tu nyanyi lagu potong =D

~~ciklinn~~ said...

salamm ...mek sihat ker kamu... aku skrg nak kata ok tak gak... huhhuhuh...

aku kuat titunnnnn woo sampai dah kembang2 idungg muka semua... hahhaa

sweet gilerrr aku tgokkk pinko2 majlis kawin tu.... selamat perantin baruu utkkk kawan ko yerk..

~~ciklinn~~ said...

eh ada tak komen aku yg 1st tadi??