WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

30 November 2009

potluck di rumah lindot

nie pon citer 2-3 minggu yg lepas...baru terhegeh-hegeh gaks nak updet...okeh disebabkan lindot pon sudah merdeka slps berpantang selama 44 hari...aku n waniot pon jelajah le pi bergediks ke rumah dia...maklum la...sian linda dia x leh nak berhuhwa..hwa lagi di luar sbb anak nyer masih cenonet...ha? cenonet ke???tgk si alif tu....ya Allah aku rasa baru 2 bulan dah cam rupa budak 6 bulan!!!berketul2 sana sini...semangat sungguh!!!!
actually mmg kitorang plan berpotluck ala-ala western la...aku bwk coney dog ( resepi dr emma )...lindot masak spagetti, puding roti...dannn si waniot bwk cake & donuts yg dibeli segar bugar dr kedai...cis!!!!mana kah pizza mu? manakah jagung bakar mu itu waniot???dlm mimpi le aku nk mkn eh!!!!
ok aktiviti nie salu kitorang wat sbb nak kasik anak2 main n rapat sesama mereka...chewaaahhh cam mak pak diorg la...sahabat sejati sampai bila-bila...so anak2 le penerus kepada persahabatan ini...sonot la bebudak tu main panjat sana -sini...pastu uncle azam bukak pool kecit yg linda kata leh muat 2 org beso masuk mandi sama???? mmm lindot ko jgn terpedaya ngan gambo kat cover plastik tu...segala-gala nya plastik belaka!!!!wakakakaa....
aku pon standby dah bawk pants sekshiii aqil tu...alahai anak aku tu nmpk tulang je kan???tu lah sapa suh x mo mkn??? aqil sonot gile mandi kaco2 aina..tp aina shy-shy cat le plaks....dah ank dara eh?dah x mo main2 renjis2 air ngan aqil eh? payah toi nak membasahkan badan aina nie..ntah angin apa la dia petang tu malu x bertempat!!!!aqil plak over duk siram2 aina ngan pencedok tu...geli ati kitorang tgk....
si baby kintang ( anak waniot ) nie...mmm bukan main lagiks berendam..sampe nak terketaq-ketaq dah...biru2 dah bibir...tp x puas gak nak mandi bersama bebudak nie...si kakak tgk je la ngan rasa sebal!!!hehehehe...xpe next time kita pi mandi puas2 kat pool yg beso gedebak eh...waniot...ko dah suh tak si don wat proposal????hehehehe
dan...sebb bulan 11 adalah hari jadik lindot maka waniot blikan le cake yg spesel ni tuk wanita yg baru pas pantang...haaa...kalo camnie nnti next yr besday aku..aku pon nak cake gaks eks....
acara mkn aku n waniot yg konker sampe beround2...biasa lah kan waniot....warga suami piut tangki kecik..x cam kita nie tangki beso...nak mkn je.....sambil borak-borak-dan borakkkkk....
ok la..last pic dari tuan umah...msg? lain kali dtg lagiks...wat cam umh sendrik...hehehehehe!!!!!aku, kau dan anak2 kita mmg besttttt forever lahhhhh!!!!
so layantzzzz je la eh!!!!

6 tukang karut:

mama tisya said...

kwnmu ye linda tu..pernh kenal gk linda kt forum & pernh jumpa gk kt busday party kwn2...tp dh lama die tk join forum yg slalu kitorang join tu...tp dgr gk die br dpt baby br2 ni:-)

As said...

uih.. best nih..portluck sambil mandi.. bebudak pun nampak happy... yantz .. suka tgk perut ko .. dah nampak beso... aku gak yg x membesar... nak pakai baju pegnen pun segan...

mariaariffbaby said...

best nya pot luck..
dah lama banget tak buat.

happy tgk ur picture!
really enjoy

tuan rumah potluck said...

wahh!! akhirnye terupload jugek!! mmg best dpt jumpe korang, terubat gak keboringan aku nih ahhaha..

insyallah pasni kite teruskan tradition potluck nih sampai bilo2..

so agenda 2010 nak start ngan ape??

My Rayyan said...

apsaiiiiiiiiiiiiiii aku tak diajak
majuk ok!

::wanyliz:: said...

tq tuan tanah kedaun sbb sudi terima kami...next time kalo ade potluck lg, aku masak ler...xmo beli kedai. sampai merajuk bday mom tu. heheheh....

yantz..suke tgk gambar ko shoot. pasni umah aku lak ye...