WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

05 February 2009

LOOK MY EYES

Nie adalah satu lagi laman blog yang aku create utk tatapan aku sendrik n nak share gaks ngan korang...dlm umh baru nie byk gambo-gambo hasil tangkapan aku start dr aku bli camera DSLR tu la...tapi nie aku baru updet sket2...aku pilih gambo mana yg paling aku suka tgk n aku puas ati...hehehehe bukan apa nie sbg potfolio aku gaks....so aku baru godek2 je nie...byk lagiks yg setting nyer aku x terror!!!hehehehehe

so aku ada letak link dia under ITS'ME&ME!!! ...yang belah kanan kat bawah tu>>>>>tu ha>>>>kalo boring-boring korang jengah-jengah la ke umah ke-3 aku yg baru aku bli nie...hahahahaha...

nie link dia....http://lookmyeyes.wordpress.com/

so layantzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

farah amoi said...

wei yantz
ko pon buat entry pasal babyibu.blogspot tu yea
comel tul ler bag-bag dia tuh
terpikat aku dikkkkk!



yantz
nak tanya ko pasal gambar yg ko cuci tuh
nape susah nau aku nak register situ
x lepas pon
nih
nak cuci gambar ni!!!

aimi @ kamalina said...

amboi..rajinnya buat lagi satu.... yantz awak mmg minat amik gambar ya??? awak guna DSLR jenis apa?? Nikon??