WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 February 2009

kusus @ penang....

nie msg tuk kak fara....kalo ko bc arini kang jam 10 pagi aku akan bergerak ke MPC Penang, sbb ada kursus..so kalo nak meronggeng jumpe aku joms!!!heheheheh...aku kusus 3 hari so khamis leh ca alif bot......

alamak tapi blum pie aku dah windu sngt kat aqil..smlm aqil demam...panas la gaks..tapi pagi tadi dah x demam....mana tau kang petang dia demam balik....alahai....x kan aku nak cancel plaks kursus nie kan...nnti apa plaks org cakap..sbb aku dah anto surat merelakan diri ini pegi...tapi aku harap aqil cepat2 baik dr demam....duk bebaik berdua ngan ayah yea...nanti khamis mama balik la.....

alahai bersawang le blog aku pasnie kan? byk nau nak citer....xpe pospoen ke minggu depan je la eks....

so layantzzzz je la eh!!!!

6 tukang karut:

farah amoi said...

orait
jom
aku keje malam... minggu ni

pa pe hal
ko kasitau tempat ko kursus
tempat ko stay

leh aku jumpa kan ko ngan HD aku ke..


jom...cakap je ko stay kat ne

tp aku rasa ko mesti stay kat dlm island kan????


keh
nanti sms aku
aku nak tido dah nih

E-Marlin said...

G kursus pulok.... :)

~~ciklinn~~ said...

hamboi2..sonoknyer kau nak j umpa kak fara yerk... kim slam kat dia yer..

Sham Ummi Echa said...

jauhnya g kursus.. 3 ari lak tu.. kalo sy mst x snggup nk tggal anak.. hehhe.. sejak ada anak.. x penah g kursus mana2.. n kalo kena jd sekretariat mtng kt luar KL..sggup usung laki ngan anak ikut skali.. hehehhe..terok tul...

ez said...

slamt berkursus..hehehe

farah amoi said...

ko dah balik kan
so...ajari aku camne nak antar gambar utk print out tu